09 Ιουνίου, 2015

Τι μέλλει γενέσθαι μετά την λύση συνεργασίας Βιαμάρ - Skoda auto ?


Είναι αλήθεια πως έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία η λύση της συνεργασίας μεταξύ της Skoda auto και της Βιαμάρ ύστερα από 35 χρόνια συνεργασίας.
Τι αλλάζει ? 

Τίποτα δεν αλλάζει για τους κατόχους οχημάτων skoda. Τα οχήματα θα εξυπηρετούνται κανονικά από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο, με πλήρης κάλυψη σε ανταλλακτικά και σε τεχνικό επίπεδο. Ακόμα και αν χρειαστεί να παραγγελθεί κάποιο ανταλλακτικό αυτό θα γίνει κανονικά όπως γίνεται μέχρι σήμερα, καθώς επίσης κανονικά θα εκτελούνται οι καμπάνιες και οι οδηγίες της Skoda, καθώς και οι εγγυήσεις.
Δεν πρόκειται για "κλείσιμο" αλλά για μία λύση συνεργασίας, η οποία έχει χρονικό ορίζοντα 2 ετών. (30 Μαΐου 2017 ) ή μέχρι να βρεθεί ο νέος εισαγωγέας που θα αναλάβει την αποκλειστική εισαγωγή αντιπροσώπευση . Δηλαδή για εμάς τους ιδιοκτήτες οχημάτων skoda δεν αλλάζει κάτι. Μόνο η διεύθυνση του εισαγωγέα.
Όσοι έχουν παραγγείλει νέα οχήματα αυτά θα παραδοθούν κανονικά από το επίσημο δίκτυο καθώς επίσης κανονικά θα έρχονται και τα νέα μοντέλα, και θα είναι διαθέσιμα στις εκθέσεις της Skoda.

Τους λόγους λύσης της συνεργασίας δεν τους γνωρίζουμε, διαβάστε το δελτίο τύπου εδώ 0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

EVENT: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018 skodaclub.com.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Followers

testing Skoda Karoq