07 Μαΐου, 2015

Skoda Fabia R5 Combi στο Wörthersee

Το νέο Skoda Fabia R5 προκάλεσε αίσθηση στον πρώτο του αγώνα. Η ομάδα της ŠKODA πήρε μια σαφή νίκη από την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου μοντέλου στο Klatovy Rally Šumava. Η υψηλής τεχνολογίας racer -  Skoda Fabia Combi
R5 - θα παρουσιαστεί στο Wörthersee 13 με 16 Μάιου 2015. Η ŠKODA θα παρουσιάσει το Skoda Fabia R5 μαζί με τρία άλλα σπορ αυτοκίνητα.


Οι σχεδιαστές της Skoda έχουν δώσει μία νέα ερμηνεία του Fabia R5 παρουσιάζοντας το πιο μεγάλο Skoda Fabia Combi R5. Το πράσινο, άσπρο και μαύρο Skoda Fabia Combi R5 θα φοράει 18-ιντσών ζάντες. Στο μπροστινό μέρος, οι φουσκωμένοι προφυλακτήρες και η μεγάλη εισαγωγή αέρα μαρτυρούν τις φιλοδοξίες του να γίνει αυτοκίνητο ράλι.Φουσκωμένα φτερά που προέρχονται από την R5 και μαρσπιέδες τονίζουν το μοντέλο. Το πίσω μέρος θα έχει τεράστια αεροτομή, καθώς και ένα γιγάντιο πίσω προφυλακτήρα, καθώς και η εξάτμιση είναι τοποθετημένη στο κέντρο.

Κάτω από το καπλο, η Fabia R5 διαθέτει ένα υπερσύγχρονο κινητήρα turbo 1.6-λίτρων, all-wheel-drive, σειριακό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων και γόνατα McPherson.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi