07 Μαΐου, 2015

ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ CITROËN


Αν και εμείς είμαστε αποκλειστικά site για τα οχήματα skoda, και η αρθρογραφία μας αφορά μόνο τα οχήματα skoda, πρέπει να λέμε και να γράφουμε και τις σωστές ενέργειες που γίνονται προς όφελος των καταναλωτών, και τις επικροτούμε. Η Citroën ανακοίνωσε δωρεάν
καλοκαιρινό τεχνικό έλεγχο των οχημάτων Citroën, και δωρεάν έλεγχο του κλιματιστικού. Κάποιοι θα πουν πως αυτό το κάνουν σχεδόν όλες οι μάρκες κατά καιρούς...όμως αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι το εξής, στον δωρεάν τεχνικό έλεγχο εκτός των άλλων γίνεται πλήρωση όλων των υγρών, δηλαδή συμπλήρωμα λάδια, υγρά φρένων, υγρά πλυστικής κτλ...και δίνουν και πιστοποιητικό ελέγχου. Συγκεκριμένα ο έλεγχος περιλαμβάνει: 
Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα, έλεγχο καυσαερίων, σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης, φόρτισης μπαταρίας, κλιματισμού και αμαξώματος.
Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml (λάδι κινητήρα, υγρά φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής)
Με την ολοκλήρωση του Καλοκαιρινού Ελέγχου Citroën, θα λάβετε γραπτό Πιστοποιητικό Ελέγχου Ποιότητας του αυτοκινήτου σας.

Επίσης αυτό που είδαμε και μας έκανε εντύπωση είναι και ο δωρεάν έλεγχος του κλιματιστικού γιατί περιλαμβάνει και δωρεάν έλεγχο με διαγνωστικό. Συγκεκριμένα ο έλεγχος περιλαμβάνει:
Έλεγχος ιμάντα κομπρεσέρ
Έλεγχος της κατάστασης των σωληνώσεων
Έλεγχος του φίλτρου σκόνης
Έλεγχος σωστής λειτουργίας του κομπρεσέρ
Έλεγχος δυναμικών πιέσεων
Έλεγχος θερμοκρασίας αέρα στους αεραγωγούς
Ανάγνωση της μνήμης του εγκεφάλου
Έλεγχος λειτουργίας βαλβίδων κλιματισμού

Oi προσφορές ισχύουν από 01/05/2015 έως και 30/06/2015 και είναι διαθέσιμες στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Citroën που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.


Λέμε μπράβο στην Citroën γιατί αυτοί οι δύο έλεγχοι γίνονται εντελώς δωρεάν, και είναι ουσιαστικοί. Είναι χαρακτηριστικό πως για να κάνει κάποιος κάτοχος οποιουδήποτε οχήματος ανεξαρτήτου μάρκας, αυτούς τους ελέγχους θέλει τουλάχιστον 30 ευρώ. Χώρια ότι τα λιπαντικά για συμπλήρωμα, τα υγρά φρένων, παραφλού, χρεώνονται, και μερικοί χρεώνουν και τον έλεγχο με διαγνωστικό. 
Δυστυχώς στην χώρα μας έχουμε οικονομική κρίση, την μεγαλύτερη που έχουμε βιώσει μέχρι τώρα. Οι παλιές καλές εποχές έχουν τελειώσει γιατί πλέον όλοι μα όλοι ψάχνουμε τις καλύτερες προσφορές και τις χαμηλότερες τιμές. Ελπίζουμε και άλλοι να κάνουν ουσιαστικές προσφορές όπως η Citroën.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi