30 Απριλίου, 2015

ΝΕΑ SUPERB: ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Το νέο Skoda Superb σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής. Εμπνέει τεχνολογία ασφάλειας, με καινοτόμα συστήματα υποστήριξης για τη βελτίωση της ασφάλειας και της άνεσης
Εξαιρετική σχεδίαση και τα τεχνικά
χαρακτηριστικά κάνουν την ναυαρχίδα το νέο σημείο αναφοράς στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της. Η επιλογή των συστημάτων βοήθειας για τη βελτίωση της ασφάλειας και της άνεσης θέτει νέα πρότυπα για την μάρκα και το μοντέλο.
Aς τα δούμε ένα ένα:

Skoda Superb - Blind Spot Detect

Εντοπισμός τυφλού σημείου (BSD), προειδοποιεί τον οδηγό για τυχόν όχημα στο τυφλό σημείο. Αισθητήρες ραντάρ παρακολουθούν την περιοχή δίπλα ή μέχρι 20 μέτρα πίσω από το Skoda Superb. Ένα σύμβολο LED ανάβει στον καθρέφτη για να επιστήσει την προσοχή ότι υπάρχει όχημα δίπλα στο αυτοκίνητο ή πλησιάζει από πίσω.





Skoda Superb - Lane Assist
Το νέο, προαιρετικό Lane Assist βοηθά την παραμονή του οχήματος στη λωρίδα σε αυτοκινητόδρομους και επαρχιακούς δρόμους. Μειώνει τον κίνδυνο φεύγωντας ακούσια από τη λωρίδα κυκλοφορίας. Μια κάμερα ανιχνεύει τις σημάνσεις των λωρίδων κυκλοφορίας μπροστά από το όχημα από ταχύτητα 65 km / h. και άνω. Όταν το Lane Assist προσδιορίζει μια ακούσια απομάκρυνση από την λωρίδα κυκλοφορίας, το σύστημα ενεργοποιεί αυτόματα διορθωτικές κινήσεις στο σύστημα διεύθυνσης. Το Lane Assist υπάρχει και στην νέα octavia A7.

Skoda Superb - Rear traffic alert
Συναγερμός κατά την όπισθεν,
Όταν κάνετε όπισθεν από χώρo στάθμευσης που βρίσκεται σε γωνία ενενήντα μοιρών με το δρόμο, το σύστημα αναγνωρίζει τα οχήματα που πλησιάζουν και από τις δύο πλευρές. Ένα ηχητικό σήμα προειδοποιεί για επικείμενη σύγκρουση. Επιπλέον, η «κρίσιμη πλευρά» εμφανίζεται στην οθόνη πληροφοριών και ψυχαγωγίας. (multimedia)





Skoda Superb - Adaptive Cruise Control
Το ACC βασίζεται σε ραντάρ και χρησιμοποιεί το Cruise Control σε συνδυασμό με τον έλεγχο από απόσταση και λειτουργεί σε ταχύτητες μεταξύ 30 και 210 km / h.


Assistance system traffic jam

Λειτουργεί σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω ηλεκτρονικά συστήματα, και κρατάει τις αποστάσεις εντός πόλης, προειδοποιεί για αλλαγή λωρίδας, κρατάει τις αποστάσεις από το μπροστινό όχημα κτλ.



Skoda Superb - Smart Light Assist

Smart Light Assist παρέχει βελτιωμένη ασφάλεια μέσω του βέλτιστου φωτισμού σε όλες τις συνθήκες κυκλοφορίας. Το σύστημα περιλαμβάνει τη δυναμική ρύθμιση της γωνίας των προβολέων και της  μεγάλης σκάλας.



Skoda Superb - DCC
Το DCC επιτρέπει στον οδηγό να ρυθμίζει ατομικά τα χαρακτηριστικά οδήγησης του οχήματος, όπως αυτός επιθυμεί. Οι επιλογές είναι οι εξής: eco - οικονομικά, comfort - αναπαυτικά, sport -  σπορ, individual - ατομικά, και το σετάρετε όπως εσείς θέλετε.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi