13 Απριλίου, 2015

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΠΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΙΟ

Την Κυριακή 5 Απριλίου το Skoda Club Πελοποννήσου, διοργάνωσε στο Διαδρόμιο,στην χωμάτινη πίστα στο Σπαθοβούνι Κορινθίας, ένα Event πρωτότυπο για ελληνικά δεδομένα. Μέλη του club από όλους τους νομούς της
Πελοποννήσου και της Αττικής αλλά και απλοί θεατές έδωσαν το παρών σε αυτό το ομολογουμένως ξεχωριστό event.Τα μέλη του club είχαν την ευκαιρία να μπουν συνοδηγοί στα αγωνιστικά, και απέκτησαν την εμπειρία της ασφαλούς αγωνιστικής συνοδήγησης σε χώμα, αλλά είδαν και πως είναι να είσαι συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο. Πληρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, μάθαμε για τα μέτρα ασφαλείας που διαθέτουν τα αγωνιστικά οχήματα, την ενδοεπικοινωνία οδηγού-συνοδηγού, πως πρέπει να δενόμαστε σωστά στα bucket και ένα σωρό άλλα πράγματα, και φυσικά ατέλειωτες βόλτες μέσα στην πίστα με τα αγωνιστικά.



Με σύμμαχο τον καιρό, την εξαιρετική οργάνωση, το κέφι των μελών και των πληρωμάτων, το event σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το παρών έδωσαν ο Χρήστος Θεοδωρακάκης και το τεχνικό team της Theodorakakis motorsport, με Octavia 4x4 EN4, Αλέξανδρος Ρουστέμης με Ford Sierra, Ηλίας Πολυχρονόπουλος & Σία Κατσίγιαννη με Starlet, Θοδωρής Βούλγαρης με Starlet, Ηρακλής Καλομοίρης με Octavia 4x4. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος με  Celica 4x4, Papajim Sport με Celica GT4, 4x4, Voutsas με Golf, Αντώνης Φαρμάκης με Starlet, και ο Νίκος Τσέλος.
θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα πληρώματα των αγωνιστικών, και τους ιδιοκτήτες της πίστας για την φιλοξενία, και όλους τους χορηγούς επικοινωνίας που ήταν μαζί μας σε αυτό το ξεχωριστό Event.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi