16 Ιανουαρίου, 2015

ŠKODA Superb


Η ναυαρχίδα της ŠKODA φέρνει την επανάσταση μέσα από την γνωστή πλέον νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας, με ανατρεπτική εμφάνιση που εκπέμπει πολυτέλεια, δυναμισμό, φινέτσα, διακριτικότητα, γοητεία και σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο ŠKODA VisionC.

Με την παρουσίαση της Superb 3ης γενιάς, η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας περνά σε νέο επίπεδο. Στο νέο σκίτσο απεικονίζεται ένα αμάξωμα που το διακρίνει το στοιχείο της πολυτέλειας και το πάθος μίας λιμουζίνας που έχει έναν και μόνο σκοπό: να πρωταγωνιστήσει στη κατηγορία του! Η σοφιστικέ σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από την αίσθηση του δυναμικού, του κομψού, του μεταμοντέρνου, του ελκυστικού, στοιχεία που διακρίνουν το κορυφαίο μοντέλο της ŠKODA!
 Η νέα ναυαρχίδα της ŠKODA υιοθετεί σχεδιαστικά γνωρίσματα από το πρωτότυπο ‘ŠKODA VisionC’ και τα συνδυάζει με τρόπο που δημιουργεί ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα. Από το εμπρός μέρος μέχρι πίσω, από τους μεγάλους τροχούς μέχρι την κεκλιμένη κατάληξη της οροφής, το αμάξωμα της  νέας  Superb αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις  χάρη στις αρμονικές του γραμμές, την ελκυστική του γεωμετρία, τις καθαρές του επιφάνειες, τις σμιλεμένες του γωνίες που συνθέτουν ένα συμπαγές σύνολο!
Η εξωτερική σχεδίαση της νέας Superb είναι τόσο δυναμική, που θέτει νέα στάνταρ στην πολυτελή κατηγορία προσφέροντας περισσότερο συναίσθημα από ποτέ. Από το σκίτσο και μόνο, το κορυφαίο μοντέλο της ŠKODA ενθουσιάζει, ενώ το ίδιο συναρπαστική αναμένεται να είναι και η εικόνα του εσωτερικού που θα αποκαλυφθεί στις επόμενες μέρες.
Είναι γεγονός. Η ŠKODA Superb 3ης γενιάς βρίσκεται καθ’ οδόν για να ανατρέψει τα δεδομένα στα μεγάλα σαλόνια και να προσελκύσει νέους πελάτες, χάρη στο πλουραλιστικό σύνολό  της και τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.
Η νέα ŠKODA Superb θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Πράγα, στα μέσα Φεβρουαρίου. Ένα μήνα αργότερα θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση στο κοινό του σαλονιού της Γενεύης, ενώ το λανσάρισμα του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει προς τα μέσα του 2015.


Η Skoda θα βγάλει στην αγορά και μια σπορ έκδοση της νέας Superb. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο CEO της τσέχικης εταιρίας, Winfried Vahland, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα φορέσει τα σήματα vRS. Η έκδοση θα εστιάζει κυρίως στην σπορ εμφάνιση, παρά στις μηχανικές βελτιώσεις.
Ο Vahland τόνισε πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα κοστίζει κοντά στις 40.000 ευρώ, μιας και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: “Κανείς δεν θα δώσει 50.000 ευρώ για ένα Skoda“. Πιθανότερο είναι να βασιστεί πάνω στην combi έκδοση της νέας Superb, να φορά diesel κινητήρα και ένα σπορ bodykit.


   (πηγή:skoda-media portal)


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi