01 Οκτωβρίου, 2013

δύο crossovers και η νέα fabia

Σύμφωνα με τον Dr Frank Welsch, επικεφαλής ανάπτυξης οχημάτων της Skoda, ετοιμάζονται δύο crossovers. Το πρώτο θα είναι ένα μεγάλο 7θέσιο το οποίο θα κατασκευαστεί πάνω στην πλατφόρμα MQB και θα αποτελεί την πρόταση της Skoda για την έκδοση παραγωγής του Volkswagen CrossBlue concept και θα βγει στην αγορά στα τέλη του 2015.
Το δεύτερο θα είναι μία έκδοση της Skoda σε ότι αφορά το Volkswagen Taigun. Οι φήμες λένε πως θα
ονομάζεται CitySUV και θα βασίζεται πάνω στο Citigo και θα είναι στέλνει τη κίνηση μόνο στους μπροστά τροχούς.
H Skoda μετά την παρουσίαση του νέου Rapid και Octavia αλλά και του ανανεωμένου Yeti, σειρά έχει γι’αυτή, να βγάλει στην αγορά τη νέα γενιά του μικρότερου μοντέλου της,πολυαναμενώμενη Fabia.
Τελευταίες αναφορές λένε ότι θα το δούμε μέσα στο 2014 και θα υιοθετεί τη νέα εταιρική ταυτότητα αλλά θα έχει παρόμοιες εξωτερικές διαστάσεις έτσι ώστε να μην εμπλακεί με το Rapid.
Θα έχει ένα εντελώς νέο σχεδιασμό, με βελτιστοποιημένες αναλογίες, οπότε θα είναι ελαφρώς φαρδύτερο και χαμηλότερο και πιο ελκυστικό αλλά θα παραμείνει ένα πολύ συμπαγές αυτοκίνητο
Ο Welsch επιβεβαίωσε ότι το νέο Fabia δεν θα είναι βασισμένο στην MQB πλατφόρμα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει πάνω που θα χτιστεί, ενώ παλιότερα είχε πει ότι δεν θα υπάρξει RS έκδοση, εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων. Επιβεβαίωσε, ότι θα φοράει αρκετούς οικονομικούς κινητήρες, και θα εξοπλίζεται με σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
(Πηγή: Auto Express)



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi