30 Απριλίου, 2013

OCTAVIA COMBI 4 X 4


Η Octavia Combi 4 X 4 έχει κάνει την διαφορά. Σχεδόν το 20 % του συνόλου των Octavia Combi που πωλήθηκαν παγκοσμίως το 2012 ήταν 4 Χ 4. Το πρώτο all-wheel-drive Octavia Combi ξεκίνησε το 1999 και επιβεβαιώνει το all-wheel της φίρμας με αυτό το αυτοκίνητο. Η Octavia Combi 4 × 4 είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις χώρες των Άλπεων και στις σκανδιναβικές χώρες. Στην Ελβετία, το 55 % των πελατών Octavia Combi επέλεξε το 4 × 4 έκδοση, στην Αυστρία, το 41 %, και στη
Νορβηγία το 61 % όπως και στην Σουηδία και τη Ρωσία, καθώς, περισσότερο από το 1/3 των πελατών Octavia Combi επέλεξε το all-wheel 4 Χ 4.

Στα επόμενα χρόνια, η Skoda αναμένει ότι η νέα Octavia Combi θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων. «Η Octavia Combi και Octavia Combi 4 × 4 είναι φανταστικά αυτοκίνητα. Είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει τους υπάρχοντες πελάτες μας και θα προσελκύσει και νέους », λέει ο Werner Eichhorn, μέλος του διοικητικού συμβουλίου για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ. Κατά την άποψη του Eichhorn, η νέα Octavia Combi είναι «εξίσου ελκυστική και για τους ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες."
Ένας πραγματικός ηγέτης

Το νέο Skoda Octavia Combi είναι σημαντικά μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, προσφέροντας πλούσιο χώρο για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους. Εξωτερικές και εσωτερικές διαστάσεις είναι ίδιες για την Octavia Combi και το Octavia Combi 4 X 4.
Στο 4,66 μέτρα, το αυτοκίνητο είναι 90 mm μακρύτερο και, σε 1,81 μέτρα (με εξαίρεση καθρέπτες), ανέρχεται σε 45 mm φαρδύτερο από τον προκάτοχό του. Την ίδια στιγμή, το μεταξόνιο έχει αυξηθεί κατά 108 mm. Το αποτέλεσμα είναι μια μεγαλύτερη προσφορά χώρου. Ακριβώς όπως και η λιμουζίνα, έτσι η έκδοση Combi εντυπωσιάζει με την καλύτερη στην κατηγορία του τιμή.
Κανένα άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία του δεν προσφέρει τέτοιο χώρο  στο πίσω μέρος. Το εσωτερικό μήκος του Skoda Octavia Combiείναι 1.782 χιλιοστά, έχει αυξηθεί κατά 33 χιλ. σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Ο χώρος για τα πόδια στο πίσω μέρος έχει αυξηθεί 26 χιλιοστά έως 73 mm, και υπάρχει περισσότερος ελεύθερος χώρος στο μπροστινό και στο πίσω μέρος (εμπρός: 983 χιλιοστά αντί του παρόντος 981 χιλιοστά, πίσω: 995 χιλιοστά αντί 984 χιλιοστά).
(πηγή skoda-auto)

















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi