08 Μαρτίου, 2013

SKODA ROOMSTER NOIRE KAI FABIA MONTE CARLO COMBI


Η Skoda ανακοίνωσε δύο νέες ειδικές εκδόσεις. Τα Fabia Combi Monte Carlo και Roomster Noire. Το Fabia reflex  διαθέτει μαύρη γρίλια, σπορ αναρτήσεις, μαύρα φωτιστικά σώματα και ζάντες 16″. Στο εσωτερικό έχει σπορ δίχρωμα δερμάτινα καθίσματα, δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων με κόκκινες ραφές, αλουμινένια
πεντάλ και μαρσπιέ στις πόρτες. Είναι όπως το το γνωστό μας fabia Monte Carlo


Το Roomster Noire διαθέτει και αυτό μαύρη γρίλια, φιμέ παράθυρα, μαύρες ζάντες 16″ και είναι διαθέσιμο σε 5 χρώματα (Corrida Red, Brilliant Silver, Candy White, Black Magic και Cappuccino Beige). Στο εσωτερικό και αυτό έχει σπορ δίχρωμα δερμάτινα καθίσματα, τριάκτινο τιμόνι, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων με κόκκινες ραφές, αλουμινένια πεντάλ και μαρσπιέ στις πόρτες. οι δύο ειδικές εκδόσεις έχουν ως στόχο την αύξηση των πωλήσεων ειδικά για αυτά τα δύο μοντέλα διότι έχει πέσει η αγοραστική τους δυναμική.


Παράλληλα η Skoda ανακοίνωσε και με δελτίο τύπου την GreenFuture στρατηγική της η οποία έχει ως στόχο να μειώσει τις μέσες εκπομπές CO2 των μοντέλων της έως το 2018, έτσι ώστε να πιάσει τους στόχους που έχει θέσει το VW Group.

δείτε το δελτίο τύπου της Skoda

(πηγή Skoda-auto)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi