02 Ιουνίου, 2012

SKODA ECONOMY ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ


Το εργοστάσιο της skoda λόγο της οικονομικής κρίσης που υπάρχει διεθνώς, και κυρίως τώρα στην Ελλάδα, και αφού είδαν οτι οι δουλειές στα εξουσιοδοτημένα έχουν μειωθεί δραματικά, και εχει μείωση κερδών έβγαλε για τα αυτοκίνητα άνω των 5 ετών, γνήσια ανταλλακτικά, αλλά πιο φθηνά, με τις προδιαγραφές του εργοστασίου, με όλα τα σήματα γνησιότητας, με 2ετή εγγύηση...
η μόνη διαφορά είναι οτι φτιάχνονται σε τρίτες χώρες, πχ Ινδία, που τα εργατικά χέρια είναι πολύ πιο φθηνά...χαρακτηριστικά σας αναφέρω ότι τα μπροστινά τακάκια σε octavia 5 τοποθετημένα είναι 20-30 ευρό φθηνότερα, καί πληρούν όλες τις κατασκευαστικές προδιαγραφές του εργοστασίου.Tα γνήσια ανταλλακτικά Skoda economy είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρτ ποιότητας και προσφέρουν την ίδια αξιοπιστία, άριστη εφαρμογή και συνεργασία με τα υπόλοιπα μέρη του αυτοκινήτου εξασφαλίζοντας την σωστή λειτουργία του. Παρέχονται με 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Μέσα από την ευρεία γκάμα γνησίων ανταλλακτικών Skoda.           O κάτοχος αυτοκινήτου Skoda μπορεί να βρει το κατάλληλο γνήσιο ανταλλακτικό ανάλογα με τις ανάγκες του και την χρονολογία του αυτοκινήτου του.

Από που ξεχωρίζουμε τα "ακριβά" από τα economy???

Και δύο ανταλλακτικά είναι γνήσια, με τα σήματα, τους κωδικούς κτλ...τα economy το γράφουν στα πλάγια του κουτιού. Επίσης το καταλαβαίνουμε και από την χώρα κατασκευής, τα "ακριβά" λένε πχ Germany, τα economy λένε India.Επίσης μερικά ανταλλακτικά το γράφουν και πάνω σε κάποιο σημείο το "economy" oι μπαταρίες για παράδειγμα.Mέχρι στιγμής έχουν βγεί μπαταρίες, τακάκια καί δισκόπλακες, αμορτισέρ, δυναμό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Summer Event 2018

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Skoda Technical Event

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Followers

Skoda Technical Event Epic