20 Δεκεμβρίου, 2016

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ: H NEA OCTAVIA RS 2017


Και επίσημα πλέον η Skoda έδωσε στην δημοσιότητα δελτίο τύπου με τις σχετικές φωτό, για την νέα Octavia RS Face Lift που αναμένεται στα μέσα του 2017. Όπως είχαμε αποκαλύψει σχεδόν πριν ένα χρόνο ( διαβάστε εδώ ) οι πληροφορίες μας από ανθρώπους της Skoda, επιβεβαιώθηκαν. Ωστόσο το παράπονο μας είναι ότι ο βενζινικινητήρας θα βγαίνει με 230 hp και ο πετρελαιοκινητήρας πάλι 184 hp. Η πιο
γρήγορη που δημιουργήθηκε ποτέ αλλά όχι πιο δυνατή από το υπάρχον μοντέλο Γιατί ; Μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του CEO της Skoda που έλεγε ότι κάποια μοντέλα θα πιάσουν τα 300 hp. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες.
Στο μπροστινό τμήμα ξεχωρίζουν τα νέα διπλά φωτιστικά σώματα, μεγαλύτερη μάσκα, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα με κυψελοειδή δομή και ο επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας. Οι τέσσερις εμπρός full-LED προβολείς διαθέτουν Adaptive Front-lighting System (AFS), τα πίσω φωτιστικά σώματα διατηρούν το κλασικό σχήμα “C” σήμα κατατεθέν για την Octavia. Πίσω διαχύτης, δύο εξατμίσεις και φυσικά αεροτομή . Στο εσωτερικό τα καθίσματα να προσφέρουν πλευρική στήριξη, ενώ πέρα από το συνδυασμό δέρματος με ύφασμα μπορούν να ντυθούν με αλκαντάρα. Κρυφός φωτισμός υπάρχει στις χειρολαβές των θυρών, λογότυπο RS στα μαρσπιέ των τεσσάρων θυρών, τα πεντάλ έχουν αλουμινένιο κάλυμμα και πολυλειτουργικό δερμάτινο τιμόνι ενσωματώνει paddles για χειροκίνητες αλλαγές σχέσεων. Παράλληλα εξοπλίζεται με το τελευταίας γενιάς σύστημα πολυμέσων, ενώ η κορυφαία έκδοση φέρει το σύστημα πλοήγησης Columbus με οθόνη 9,2 ιντσών.
Όπως η προηγούμενη γενιά και αυτή θα διαθέτει το σύστημα " Performance Sound Generator"
Η νέα RS θα είναι 15 χιλιοστά χαμηλότερη. Οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων εμφανίζονται πίσω από τις 17αρες ζάντες αλουμινίου, και  θα μπορούν να τοποθετηθούν 18 ή 19 ιντσών. Το Dynamic Chassis Control (DCC) προσφέρει τα τρία διαφορετικά προγράμματα οδήγησης Comfort, Normal και Sport, και φυσικά θα διαθέτει το σύστημα ευστάθειας ESC XDS. Η  Octavia RS τροφοδοτείται με τον 2.0 TSI των 230 hp, με ροπή 350 Nm με την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 6,7’’ και η τελική ταχύτητα  να φτάνει τα 250 χλμ./ώρα, και ο diesel 135 kw δηλαδή 184 hp. Θα βγαίνει με κιβώτιο 6 σχέσεων και προαιρετικά με το 6αρι αυτόματο DSG .Η επίσημη μέση κατανάλωση κάνει λόγο για 6,5 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές C02 για 149 γρ./χλμ.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi