23 Ιανουαρίου, 2015

ΘΟΡΥΒΟΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ 1.6 TDI

FABIA,ROOSTER,RAPID,OCTAVIAΑρκετοί φίλοι ρωτάνε στο site μας για κάποιους θορύβους που ακούν κατά την επιτάχυνση από τον χώρο του κινητήρα. Συνήθως από τις 1800 έως τις 2000 στροφές ακούγεται από τον κινητήρα,μεταλλικός θόρυβος σαν να χτυπάει πειράκια. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα το καύσιμο..ή να υπάρχει απόκλιση των
τιμών προσαρμογής των βαλβίδων ψεκασμού και του εγκεφάλου του κινητήρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος ακούει κάποιον θόρυβο ότι σώνη και καλά το όχημα χτυπάει πειράκια, ή ότι είναι από αυτή την αιτία. Απλώς εδώ απαντάμε σε συγκεκριμένη ερώτηση κάποιων κατόχων που ακούν τον θόρυβο σε συγκεκριμένες στροφές του κινητήρα. Σε αυτήν την περίπτωση, αφού είμαστε σίγουροι ότι το καύσιμο είναι καθαρό..(όσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε) επισκεπτόμαστε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο όπου και αυτοί με την σειρά τους θα κάνουν κάποιους έλεγχους, αν έχει κρατήσει το όχημα κάποια βλάβη, αν υπάρχει διαφορά ψεκαζόμενης ποσότητας πετρελαίου στα μπεκ, η τυχόν κάποια διαρροή, επαναπροσαρμογή, και φυσικά καλό είναι να γίνει έλεγχος ποιότητας καυσίμου. Προσοχή ουδεμία σχέση έχει ο θόρυβος αυτός, με την ανάκληση που είχε γίνει πρόσφατα στα 1.2 TDI για αλλαγή φίλτρου καυσίμου, όπως επίσης ουδεμία σχέση έχει ο συγκεκριμένος θόρυβος, σε συγκεκριμένο εύρος στροφών με τυχών άλλους θορύβους που τυχών ακούτε. Συμβουλή μας, προσέχετε που βάζετε καύσιμα, αυτό πιστεύουμε είναι η αρχή των πάντων ειδικά στους πετρελαιοκινητήρες.
1η  δημοσίευση skoda club Πελοποννήσου 23/01/2015 Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την άδεια του skoda club Πελοποννήσου0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi