24 Μαρτίου, 2021

 SKODA CONNECT : ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Όπως όλοι γνωρίζετε, το μέγα θέμα για τους ιδιοκτήτες Skoda Kamiq, Scala και άλλων μοντέλων είναι το Skoda Connect, και ειδικά στην έκδοση Style, το οποίο φυσικά δεν υπάρχει. Το πρόβλημα είναι γνωστό πάνω από 1 χρόνο τώρα, με τους ιδιοκτήτες να είναι στα κάγκελα. Σε εμάς εδώ στο official fan club, είναι πάνω από 70 καταγεγραμμένα οχήματα με αριθμούς πλαισίου κλπ, και όλοι λένε το ίδιο...ότι οι πωλητές τους είπαν θα το έχει. Εμείς επίσημα ως club θέσαμε συγκεκριμένα ερωτήματα στους αρμόδιους, ως club όσο κι αν αυτό ενοχλεί. Δεν χρησιμοποιήσαμε την δημοσιογραφική ιδιότητα γιατί αυτό θα ενοχλούσε ακόμα πιο πολύ...(!)

Στα ερωτήματα που έχουμε θέσει και δημοσιεύσει κιόλας σε προηγούμενα άρθρα μας, οι απαντήσεις ήταν ξεκάθαρες : 


Και για όσους δεν κατάλαβαν τις σαφέσαστες απαντήσεις ή δεν διάβασαν σωστά :



Eίναι απαράδεκτο εώς τραγικό να αποφεύγουν να απαντήσουν επί του θέματος αλλά η μπάλα να πηγαίνει στην κερκίδα. Αν είναι έτσι το after sales τότε ζήτω που καήκαμε. Αυτά δεν έχουν γίνει σε καμία μάρκα, μα σε καμία τόσα χρόνια και πόσο μάλιστα στην Skoda. 
Για να είμαστε ξεκάθαροι προς κάθε κατεύθυνση. Το πρόβλημα δεν είναι μεμονωμένο ούτε η κάθε περίπτωση πελάτη - ιδιοκτήτη Skoda είναι διαφορετική. Τρανό παράδειγμα η ενημέρωση-αίτημα στο εργοστάσιο που κάνει λόγο για χιλιάδες οχήματα ζητώντας την «ενεργοποίηση» μετά την αγορά, με ένα, ας το ονομάσουμε «κιτ ενεργοποίησης». 
Φυσικά θα βόλευε να περαστούν ως μεμονωμένες περιπτώσεις για την περίπτωση που κινηθούν δικαστικά οι κάτοχοι γιατί πολύ απλά στο δελτίο παραγγελίας κανείς δεν γράφει αναλυτικά τα standard αλλά τα έξτρα.
'Ενας μάγκας βρέθηκε που έγραψε για το Skoda Connect στο χαρτί της παραγγελίας + Remote Access, και ακόμα δεν ξέρουμε τελικά του το κάνανε δώρο το αμάξι ή του φέρανε το σωστό όπως το είχε παραγγείλει !!! 
Είναι απράδεκτο να μην δίνονται επίσημες απαντήσεις αλλά μέσω διαρροών να έχουμε ενημέρωση. Έξυπνο φυσικά, γιατί αν δεν πετύχει, μετά θα πουν, εμείς δεν είπαμε τίποτα επίσημα !!! Ήδη από διαρροές γινόταν λόγος για τέλος Μαρτίου, τώρα έγινε + 3μήνες....
Το  βασικό ερώτημα είναι ένα: Γιατί οι ιδιοκτήτες της εκδοσης style να πληρώσουν εξτρά λεφτα ;;; Δεν φτάνει η ταλαιπωρία και η απογοήτευση από την μάρκα ;
Αυτά προς το παρών....stay tuned

2 σχόλια :

  1. μαζί μέχρι τέλους. Τα στοιχεία μου στην διάθεση σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω kamiq ambition έχει θέμα συνδεσιμότητας με adroid auto κ.ο.κ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi