20 Σεπτεμβρίου, 2020

ΑΙΣΧΟΣ: ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ SKODA ΚΑΙ ΤΟ KAMIQ. OI YΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ?

Μόλις χθες ενημερωθήκαμε από μέλη μας για ένα απαράδεκτο άρθρο που προσβάλει τους παλαιούς ιδιοκτήτες οχημάτων Skoda, την ίδια τη μάρκα αλλά και όσους πρόκειται να αγοράσουν το νέο Kamiq. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που μας ειδοποίησαν να διαβάσουμε το εν λόγω κατάπτυστο άρθρο, καθώς δεν είχε  υποπέσει στην αντίληψη μας. Όπως είπαμε και δημόσια στα social media του club δεν θα πούμε πιο site είναι ούτε ποιος ή ποια «δημοσιογράφος» έγραψε αυτό το ανιστόρητο αίσχος πολύ απλά για να μην ρίξουμε κι άλλο νερό στον μύλο και για να μην κερδίσει κι άλλα κλικ δυσφήμισης της Skoda και του μοντέλου. Την λέξη «δημοσιογράφος» την βάζουμε σε εισαγωγικά καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμα ΑΝ και σε πια ένωση συντακτών ανήκει κλπ κλπ. Ακόμα και η συντακτική ομάδα του club που είναι χομπύστικο καθαρά και μη κερδοσκοπικό site έχει όλα τα νόμιμα. Δεν ξέρουμε αν είναι προσωπικό blog και γράφει τα εσώψυχα του/της ή κανονικό site, αλλά σίγουρα όποιος παραχώρησε το όχημα φέρει πλήρη και ακέραια την ευθύνη και περιμένουμε για άμεσες και δραστικές ενέργειες γιατί προσβάλει όλους εμάς τους κατόχους οχημάτων Skoda.

ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ Η ΘΑΨΤΕ ΤΟ KAMIQ ;

Καταρχήν στο άρθρο γίνονται συνεχώς περίεργες διορθώσεις για τουλάχιστον 24 ώρες. Στα best off της ασχετοσύνης : «Tα Skoda έχουν 7 χρόνια εγγύηση» Ούτε πόσα χρόνια εγγύηση δίνει η Skoda δεν ξέρει αλλά να κριτικάρει με άκρως ύποπτο τρόπο ξέρει !!! Τα Skoda έχουν 2+2 χρόνια εγγύηση εδω και πολλά χρόνια !!! Το ξέρατε ότι το Kamiq στην ίδια κατηγορία B-Suv του VW Group έχει ως ανταγωνιστές μόνο το Q2,το T-cross και το T- Roc ? Δηλαδή μόνο όσες μάρκες εισάγει η Kosmocar ! Τυχαία ή όχι τυχαία ξέχασε να γράψει το Seat Arona που το φέρνει άλλη εισαγωγική !!! Και φυσικά μετά από 24 ώρες διορθώθηκε...Λογικό μην κάνουμε και κρα...αλλά όπως και να έχει το kamiq είναι τελέυταίο, δε πα να λέτε...!!! Στα υπόλοιπα άσχετα και κίτρινα γράφτηκε ότι..: «άχρωμή και ευμεγέθη μάσκα που περιβάλλεται από ένα αμφιβόλου αισθητικής φαρδύ νίκελ»...«ο μάλλον αδιάφορος εξωτερικός σχεδιασμός του αυτοκινήτου»...για το kamiq λέει, που είναι το νο1 σε επισκεψιμότητα στις εκθέσεις της Skoda, αλλά θυμίζει άλλο μοντέλο κορεάτικο και δεν συγκινέι τον έγκριτο/έγκριτη «δημοσιογράφο» τίποτα και κανένα άλλο B-Suv πέρα από το Peugeot 2008. Τότε για πιο λόγο το ζήτησες για δοκιμή ? Για να έχεις τσάμπα αυτοκίνητο και βενζίνες για 1 εβδομάδα ? Απλό ερώτημα θέτουμε.  Άλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που λέγονται μούφες για μοντέλο της Skoda (τυχαίο ? δε νομίζω...καταραμένοι ψεύτικοι αεραγωγοί ε !!! ). 

ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ & ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ

Αυτό που θα διαβάσετε γράφτηκε στο κατάπτυστο άρθρο παρουσίασης για το kamiq, και το αφήνουμε στην κρίση σας...ξαναλέμε γράφτηκε σε άρθρο παρουσίασης αυτοκινήτου...«Είτε πιστεύετε στα παραμύθια και η καλή μάγισσα κτύπησε με το ραβδί της το Skoda Kamiq 1.0 TSI 116 PS, είτε κάποια ανωμαλία στο Matrix έκανε την VAG να επιτρέψει στην Skoda να φτιάξει αυτό το SUV».... Τα σχόλια δικά σας. Εμείς μόνο ένα έχουμε να πούμε και σε πρώτο πρόσωπο: Όσο κι αν προσπαθείς να αντιγράψεις τον Mikeus πετώντας σφήνες σε έτοιμα κείμενα γίνεσαι άλλη μια αποτυχημένη δήθεν αντιγραφή. 'Οσο κι αν προσπαθείς να μοιάσεις έστω και λίγο του Σαρημπαλ, δεν θα τα καταφέρεις γιατί πολύ απλά δεν διαθέτεις πένα και λέγειν.

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ SKODA ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ SKODA ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ !!!

Αγαπητοί ιδιοκτήτες Skoda και κυρίως των παλαιότερων μοντέλων πριν το 1990 είστε κορόϊδα, και από εσάς βγαίνανε τα ανέκδοτα. Ναι σωστά διαβάσατε από τον/την έγκριτο «δημοσιογράφο» που δεν ξέρει καν ποιος ήταν ο Ούρμπαν, ο Μοτλ, ο Πάβελ Σιμπέρα, και μάλλον στο καφενείο του χωριού νομίζουν ότι η Skoda είναι μια μάρκα χθεσινή. 

Δηλαδή κοροϊδεύει τους πατεράδες μας, τους παππούδες μας η ακόμα και όσους έχουν μέχρι σήμερα τα μοντέλα πριν το 1990.

Τι ακριβώς έγραψε : «Αυτό το SUV προέρχεται από μια εταιρεία που πριν από 30 χρόνια ήταν  πρωταγωνιστής σε ανέκδοτα και αντικείμενο κοροϊδίας!»

Ερώτημα: Γιατί όταν την Skoda την είχε ο Πανόπουλος (από το 1978 έως το 2015) δεν τα έγραφες αυτά ? Γιατί δεν θα πέρναγες ούτε την εξώπορτα της Βιαμαρ ? Kαλές οι παρουσιάσεις στα μεταχειρισμένα Fabia 101 ps ?

Ας δούμε πια μοντέλα και ιδιοκτήτες Skoda κοροϊδεύει ο/η εν λόγω δημοσιογράφος. Θα το πάρουμε ανάποδα:

1990 Favorit. Το σχεδίασε ο Bertone. Τον ξέρετε ? Ο διασημότερος ιταλός σχεδιαστής αυτοκινήτων. θα θυμάστε όλοι τις πωλήσεις αλλά και την θράυση που έκανε στους αγώνες αυτοκινήτου αλλά και στο δικό μας Ακρόπολις. 

1978-1989 Skoda Target (estelle). Με την μηχανή πίσω. Νο 1 στους αγώνες στην κατηγορία 1300 κυβικά με το Skoda Targer 130. 

Ίσως ο/η άσχετος δεν γνωρίζει γιατί μπήκε άρων άρων η μηχανή πίσω στα skoda. Mάλλον δεν ξέρει ότι επί κομμουνισμού στα κομμουνιστικά κράτη τον πρώτο λογο τον είχε η Ρωσσία, η οποία είχε το ανταγωνιστικό Lada. Τα Skoda (estelle, MB, R, Coupe κλπ) ήταν σχεδιασμένα για να βγουν με την μηχανή μπροστά, και κίνηση πίσω. Γι αυτό και το κατασκευαστικό λάθος που σήκωνε θερμοκρασίες. Θερμοκρασίες σήκωνε γιατί οι σωλήνες του νερού περνούσαν δίπλα δίπλα (ζεστό - κρύο) και είχε απόσταση 3 μέτρα +++ από το ψυγείο μέχρι πίσω την μηχανή, γεγονός το οποίο προκαλούσε αυτά τα προβλήματα. Βέβαια που να τα ξέρεις όλα αυτά ? Μήπως ξέρεις ιστορία ή μήπως τα έχεις οδηγήσει ? 

1970- αρχές 1980...Skoda 130 RS. Νίκησε στο ράλυ Monte Carlo και έγραψε λαμπρή ιστορία και στα αγωνιστικά δρώμενα αλλά και με τις πολλές πωλήσεις. Ειδικά στις συμβατικές εκδόσεις είχε το ιστορικό παρατσούκλι η Porsche του φτωχού.

1950-1960 Octavia -felicia. Μπορεί κανείς να πει κάτι αρνητικό για αυτά τα μοντέλα ? Μάλλον δεν ξέρει ότι η Octavia βγήκε πρώτη φορά το 1959.

Να πάμε και πιο πίσω ? Nα μιλήσουμε για τους Laurin και Klement ?

Mια βόλτα από το μουσείο της Skoda θα σε κάνει να μάθεις έστω και λίγα για την αυτοκινητοβιομηχανία Skoda.

Υ.Γ1 επειδή το κατάπτυστο άρθρο συνεχώς πέρνει περίεργες διορθώσεις, έχουμε κρατήσει το αρχικό κείμενο.

Υ.Γ2 Περιμένουμε επιτέλους κάποιος υπέυθυνος της Μάρκας να κάνει τα αυτονόητα άμεσα.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi