24 Φεβρουαρίου, 2020

NEO ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ VW - ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΙΣΩ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΕΩΣ ΤΟ 2018


Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία πιθανότατα πώλησε δύο χιλιάδες δοκιμαστικά οχήματα - τα αποκαλούμενα "pre-series models" με εξαρτήματα που δεν έχουν έγκυρη πιστοποίηση.

Ήδη τον Νοέμβριο του 2018, η Volkswagen ανακάλεσαι 6700 οχήματα που ίσως δεν είχαν προσαρμοστεί σωστά στην κοινή οδική κυκλοφορία - είχε γραφτεί για την ανάκληση με τον κωδικό 01C5. Εκείνη την εποχή, ο εκπρόσωπος της VW δήλωσε ότι "... αυτά μπορεί να είναι μοντέλα που χρησιμοποιήθηκαν για πειραματικούς και δοκιμαστικούς σκοπούς και ήταν εκ των υστέρων εξοπλισμένα με
πρωτότυπα μέρη που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει ..."

Τον Ιανουάριο του 2020, η Volkswagen ανακοίνωσε άλλες τρεις παρόμοιες ανακλήσεις με τους κωδικούς 01D7, 01E3 και 01E4. Υπάρχει και πάλι η πιθανότητα ορισμένα συστήματα ασφαλείας των ανακληθέντων οχημάτων να μην τροποποιηθούν σωστά για χρήση στο δρόμο.

Η Volkswagen ισχυρίζεται ήδη ότι αποστέλλει επιστολές στους ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων, δηλώνοντας ότι μια εσωτερική επιθεώρηση αποκάλυψε ότι η κατασκευή του οχήματος ενδέχεται να μην αντιστοιχεί στην standar έκδοση, τη στιγμή της παράδοσής του. Στα φόρουμ οι ιδιοκτήτες είναι έκπληκτοι ότι η Volkswagen προσπαθεί να αγοράσει πίσω ολόκληρη παρτίδα παλαιότερων αυτοκινήτων - για παράδειγμα, δείτε το motor-talk.de.

Η δικηγορική εταιρεία Stoll & Sauer, η οποία εκπροσωπεί περίπου 450.000 ιδιοκτήτες του VW Dieselgate, προσπαθεί επίσης να εισέλθει στο παιχνίδι. "Είναι ένα άλλο σκάνδαλο. Η VW εξαπάτησε και πάλι τους πελάτες και πρέπει να σταθεί όρθια και μετά από αυτό ", δήλωσε ο Dr. Ralf Stoll. "Τα θύματα θα πρέπει να ζητήσουν νομική βοήθεια ώστε η VW να μην προσπαθήσει να κρύψει το θέμα κάτω από το χαλάκι", τόνισε ο Stoll.

Προς το παρών δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για την Skoda και αυτό είναι καλο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi