26 Ιανουαρίου, 2020

ΩΣ ΕΔΩ. ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ - ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ


Λίγο διαφορετική και σε έντονους τόνους θα είναι αυτή η ενημέρωση μελών, φίλων και αναγνωστών μας. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, τραγικό και από τη μία γελάς και από την άλλη να λες πάνε καλά, ή να αρχίσουμε να φωνάζουμε ; Το παιχνίδι των λέξεων είναι αλήθεια πως δεν έχουμε χρόνο να το παίξουμε, αυτό είναι προσόν άλλων, εμείς μιλάμε μόνο με γραπτά γιατί αυτά μένουν, και έχουν μείνει στο αρχείο μας φυσικά ! Έτσι για να μην ξεχνιούνται....!

Από το 2018 (δείτε στα δελτία τύπου του site) φωνάζανε για «παρεμβάσεις» που κάποιοι ονειρεύονταν να κάνουν στο club με το έτσι θέλω. Προσωπικές φιλοδοξίες ; Προσωπικά credits ; Αυτά δεν περνάνε εδώ. Θα ήμασταν πολύ λίγοι έναντι όλων εσάς αν δεχόμασταν τον κάθε άσχετο να μας υποδείξει τι και πως θα κάνουμε στο club μας ή αν χαμπαριάζαμε από πιέσεις.(τα ίδια με το παρελθόν ; δεν σας έφτασαν τα άκυρα, τα θέλετε και από Skodaκηδες ;) Εδώ σε αυτό το club, έχουν λόγο μόνο όσοι είναι ιδιοκτήτες οχημάτων Skoda, έχουν αυτοκόλλητα του club στο όχημα τους κι έρχονται στις συναντήσεις. Για αρχή ας αγοράσουν Skoda από την τσέπη τους, θα είναι ένα καλό βήμα. Θα βοηθήσει και στις πωλήσεις.

«Κέρδη και οφέλη»

Το Club μας δεν είναι «μαγαζί», δεν είναι εμπορική επιχείρηση, οπότε δεν έχει κέρδη και οφέλη, οπότε δεν παρέχει κέρδη και οφέλη (η έννοια είναι γενική). Βασικά τις λέξεις «κέρδος και όφελος» δεν τις αναφέρεις σε Fan Club ούτε για αστείο, γιατί γελάνε και οι πέτρες, και αποκαλύπτεται η ασχετοσύνη για τα fan Club είτε τα αυτοκινητιστικά είτε γενικά των fan Club και πόσο μάλιστα για το δικό μας που είναι μη κερδοσκοπικό. Υπάρχει συγκεκριμένη γραμμή (ντιρεκτίβα θαρρούμε το λένε) από τις μάρκες για τα fan Club. Όσοι δεν ξέρουν το μάθημα τους, μεταξεστέοι τον Σεπτέμβριο.
Να υπενθυμίσουμε στους «χθεσινούς», ότι μετά τον «καβγά» που είχαμε το καλοκαίρι του 2018 με την Skoda Motorsport για κάτι μυστικές δοκιμές στην Ελλάδα με το πρωτότυπο fabia R5 evo κλπ κλπ, κι επειδή η γραμμή της Skoda είναι τα official fan Club σε απόλυτη προτεραιότητα, στις 4/6/2019, στο Ράλι WRC της Πορτογαλίας που έκανε το ντεμπούτο της η νέα Fabia R5 evo, έστειλαν αποκλειστικά και μόνο στο club μας φωτογραφίες αδημοσίευτες και backstage να τις δημοσιεύσουμε για όλους τους Έλληνες fan. Δείτε εδώ χθεσινοί.

Δυσαρέσκεια για τα άρθρα μας

Εάν σε κάποιους δεν αρέσουν τα άρθρα μας, μην τα διαβάζουν. Simply Clever. Άλλωστε δεν είμαστε και κάνα μεγάλο επαγγελματικό site, είμαστε εξειδικευμένο για τους Skodaκηδες σωστά ; Αν πιστεύουν κάποιοι ότι τα προβλήματα των μελών, των φίλων,των αναγνωστών μας, των ιδιοκτητών Skoda θα κρύβονται κάτω από το χαλάκι να γυρίσουν πλευρό γιατί μάλλον κοιμούνται. Είμαστε Club όχι μόνο για να λέμε γλυκά λογάκια, αλλά για να καυτηριάζουμε όλα τα θέματα που απασχολούν
όλους εμάς, τους ιδιοκτήτες και γενικά ότι αφορά την Skoda. Όπως οι ανακλήσεις ε, τι να κάνουμε, το Rapex alert γι αυτό φτιάχτηκε δημόσια και η Γενική Γραμματεία του Υπουργείου. Δεν πρέπει να αναφέρουμε και τις πωλήσεις ; Ευθυνόμαστε εμείς για τα 527 fabia ή τα 857 karoq όταν τα στοιχεία είναι δημόσια από τον ΣΕΑΑ;
Δεν είναι και πολύ κομψό να ακούς λόγια πίσω από την πλάτη σου. Δεν αρμόζει στην μεγάλη οικογένεια της Skoda.
Toυλάχιστον ελπίζουμε να λένε το όνομα μας σωστά.
Official Fan Club
Skoda Club Greece
SkodaclubPeloponnhsou
site:skodaclub.com.gr
Βonus 2 ρητά:
Όταν κάνεις κάτι και ενοχλεί, συνέχισε, καλά το κάνεις.

Όπου υπάρχει γκρίνια είναι καλό, γιατί τουλάχιστον κάτι γίνεται.

Αντί να λένε κι ευχαριστώ

Παραδοσιακά στηρίζουμε το δίκτυο παρά την οικονομική κρίση, αντί κάποιοι να μας πουν κι ευχαριστώ, έπρεπε να απευθυνθούμε στο εργοστάσιο, για τον τιμοκατάλογο.Ολόκληρη έρευνα κάναμε και παρουσιάσαμε και κάποιοι θύμωσαν. Αυτό λέγετε αν μη τι άλλο αχαριστία. Σαν να θέλουν να μας διώξουν από το δίκτυο ένα πράγμα βρε παιδιά, δεν θέλουν πελάτες ; Μην ξεχνάμε όμως πως σύμφωνα με την νομοθεσία,
εργοστασιακές εγγυήσεις περνάνε και τα εξωτερικά συνεργεία. (να θυμηθούμε να γράψουμε ένα αναλυτικό άρθρο και γι αυτό για να γνωρίζει με λεπτομέρειες ο κόσμος).
Αντί να πουν κι ευχαριστώ που κάνουμε τις συναντήσεις/event μας σε διάφορες περιοχές που η Skoda έχει σβηστεί από το χάρτη και μπορούν και πέντε άνθρωποι - μέλη - φίλοι μας, να δουν ένα καινούργιο μοντέλο, νομίζουν ότι θα μας επιβληθούν στο πως θα κάνουμε τις συναντήσεις/event μας ; Κρούουμε έντονα τον κώδωνα για να μην πούμε την καμπάνα.

 Ζητάμε από όλους τους αντιπροσώπους να πάρουν θέση για το θέμα.

Πιθανόν δεν ξέρουν μερικοί πως στο τέλος του μήνα έρχεται η ΔΕΗ, το ΙΚΑ, πληρωμές στους εργαζόμενους, υποχρεώσεις. Κάποιοι ζουν σε ένα ροζ συννεφάκι. Κάποιοι πρέπει να τους προσγειώσουν. Ακόμα κάποιοι δεν γνωρίζουν πως όταν βγει ένα recall καμπάνια ή ανάκληση και το όχημα πάει στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, το συνεργείο πληρώνεται από το εργοστάσιο, αυτό σημαίνει δουλειά για το συνεργείο.
Μιλώντας με μεγάλους παίκτες της αγοράς του αυτοκινήτου, οι οποίοι παρακολουθούν το club μας χρόνια τώρα, έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό και απορούν με αυτές τις καταστάσεις «κάποιων αναλώσιμων υπαλλήλων», ας μας επιτραπεί η έκφραση, δεν το λέμε υποτιμητικά.

Για το φινάλε...
Να θυμίσουμε πως από το Καλοκαίρι του 2018 κάτι δεν πήγαινε καλά. Το κορυφαίο είναι ότι στην έκθεση αυτοκινήτου 2018 με δελτίο τύπου ακυρώσαμε την επίσκεψη μας, και σας αποκαλύπτουμε πως και φέτος,2019 πάνω που ξεκινήσαμε να κανονίζουμε να οργανώνουμε την επίσκεψη μας, πάλι κάποιοι αυτόκλητοι «πρωταγωνιστές» τα έκαναν μαντάρα. Στο τέλος θα αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε στα σοβαρά αν συμβαίνει κάτι με τα προϊόντα, βρε λές ;;;

TAKE CREDITS

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi