18 Ιανουαρίου, 2020

ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2019 - ΠΑΤΩΣΕ Η FABIA - ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΑ ΤΟ KAROQ


Βγήκαν οι πωλήσεις και του Δεκεμβρίου 2019, και συνολικά της χρονιάς που μας πέρασε. Όπως λέει και ο τίτλος, πάτωσε η Fabia αλλά και το karoq τα βρήκε μπαστούνια. Ευχόμαστε στο νέο έτος το 3,5% να αυξηθεί και η χρονιά να πάει καλύτερα όπως θα πάει σίγουρα για το
skodaclub.com.gr ! (έρχεται μια από τις πιο δυναμικές χρονιές ever με δυνατές αλλαγές !!! stay tuned). Μπορεί κάποιοι να εκφράζουν δυσαρέσκεια για τα θέματα που δημοσιεύει το site του club αλλά έχουμε πει, οτι αφορά την Skoda, αφορά και τους  Fan της Skoda στην Ελλάδα. Τι ; δεν είναι έτσι ;

Ας δούμε αναλυτικά...



Κaroq, συνολικά πουλήθηκαν 857. Κάτι δεν πήγε καλά μιας και βρίσκεται στην 12η θέση στην κατηγορία του.Το πολυδιαφημισμένο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019 που ψηφίστηκε από μερίδα δημοσιογράφων» Αμέ !!! Σε έναν θεσμό για τον οποίο έχουμε τοποθετηθεί δημόσια πως δεν τον αποδεχόμαστε διότι δεν συμμετέχουν όλα τα ΜΜΕ, αλλά πάνω απ' όλα δεν ψηφίζει ο κόσμος. Μέχρι και τα Volvo XC40, Μini Countryman πέρασαν το karoq...!!! Ας ευχηθούμε το 2020 να πάει καλύτερα γιατί είναι όμορφο και αξιόλογο αυτοκίνητο αλλά κάτι πήγε στραβά, πολύ στραβά όμως.

Fabia...527 πουλήθηκαν το 2019. Μόνο. Πάτωσε...στην 15η θέση στην κατηγορία του, το πάλε ποτέ δυνατό χαρτί της Skoda. Είναι χαρακτηριστικό πως το Seat Ibiza πούλησε 1153 και το Polo 3822. Έχουμε να φάμε δούλεμα και καζούρα από το ibizaclub-greekmania(official) που θα βάλουμε και στις τσέπες. Σίγουρα δεν φταίει το αυτοκίνητο, μιας και είναι ένα πάρα πολύ όμορφο αμάξι, κακά τα ψέματα αλλά τόσο πάτωμα ; 6992 το Yaris  και 3822 το polo...τι να λέμε τώρα. 



Κοdiaq και Οctavia έσωσαν την παρτίδα. Το Kodiaq είναι πρώτο στην κατηγορία του μιας και δεν έχει ανταγωνιστή σοβαρό, και η Octavia επίσης μιας και είναι το στανταράκι της Skoda. 731 Κodiaq (να ναι καλά οι πολύτεκνοι και τα leasing) και 603 octavia πουλήθηκαν το 2019. H αλήθεια είναι πως ο αριθμός ξενίζει...603 Octavia μόνο ; ξαναλέμε...ΜΟΝΟ ;;; και μιλάμε για την octavia η οποία είναι δυσεύρετη σε μεταχειρισμένα TDI. Ίσως γι αυτό πλέον πολλοί μαντράδες κάνουν σωρηδόν εισαγωγές κυρίως για ταξί.


Citigo..πουλήθηκαν 633 (thanks rent a car !) Στην 9η θέση το μικρό της Skoda και ναι έχουμε δικιολογία. Σταματάει το συμβατικό και έρχεται το ηλεκτρικο !!!


Superb...η ναυαρχίδα της Skoda πούλησε μόλις 54 οχήματα, και φάγαμε σκόνη από την Mercedes Ε series.

Το Rapid σταμάτησε την παραγωγή μιας και βγήκε το Scala οπότε δεν έχουμε να πούμε κάτι. To Scala ήρθε στα μέσα της χρονιάς, οπότε δεν μπορούμε να το κρίνουμε ακόμα. Το Kamiq ήρθε τους 2 προηγούμενους μηνες οπότε δεν μπορούμε να σχολιασουμε. 

Το 2019 ήταν καλή χρονιά ; Εσείς τι λέτε ;

(πηγή: seea.gr)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi