29 Δεκεμβρίου, 2019

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ «ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ» ΤΟ ΝΕΟ SCALA ? TI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ?


Είναι πράγματι εξωφρενικό. Ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα διαβάζαμε ένα τόσο εξωφρενικό άρθρο που μόνο ερωτήματα και απορίες γεννάει. Επίσης είμαστε πολύ περίεργοι αν οι «υπεύθυνοι» θα εκφράσουν δυσαρέσκεια ή αυτό το προνόμιο το έχουν μόνο οι ιδιοκτήτες και οι Fan της Skoda. (ένα μικρό υπονοούμενο...!!!). Μήπως ήρθε η ώρα να εκφράσουμε κι εμείς την δυσαρέσκεια μας κύριοι ;

Δεν θα αναφέρουμε τον "δημοσιογράφο" ούτε το site για έναν απλό λόγο. Γιατί όλοι κάνουν κρα για προβολές και Like, γιατί όπως έχουμε μάθει από φίλους έγκριτους δημοσιογράφους με τα Like και τις προβολές πάνε στις εισαγωγικές και παίρνουν διαφημίσεις, και όλα είναι θέμα χρήματος ξέρετε...και όλα τα site βγαίνουν πρώτα στην Google ε ! Eυτυχώς που απέχουμε από κάτι τέτοια. Το skodaclub.com.gr είναι χρόνια τώρα το site του Club, και είναι καθαρά εξειδικευμένο σε θέματα που αφορούν τα Skoda και μόνο. Δεν βάζουμε διαφημίσεις ούτε καν της Google γιατί πολύ απλά δεν μας ενδιαφέρει το εμπορικό και χρηματικό κομμάτι γιατί πολύ απλά κάνουμε το χόμπι μας ως official fan club της Skoda στην Ελλάδα. ( Τα επίσημα fan club δεν έχουν εμπορική σχέση με την μάρκα...για τους αδαής και τους πονηρούς αυτό).

Ας ξετιλήξουμε λοιπόν το κουβάρι...
Διαβάσαμε ένα άρθρο για το νέο Scala. Ξέρετε είναι πολύ άσχημο όταν προσπαθείς να αντιγράψεις τον Mikeius, και να προσπαθείς να μιλάς με το στυλάκι του, όταν το στυλ σου δεν έχει καμία σχέση με τον γνωστό κωμικό. Μεταξύ έτοιμων κειμένων (τα γνωστά ετοιματζίδικα που δίνουν οι αντιπροσωπείες) και ανάμεσα στο στυλάκι του Mikeius διαβάσαμε 4 τραγικότητες οι οποίες αμαυρώνουν το νέο Scala με τρόπο άκρως περίεργο !!! θίξαμε τα 4 λάθη και έγινε το μπαντηρντί του αιώνα !!!
Έτοιμοι για γέλιο ? Δικό σας !!!

«Το Scala είναι άσχημο, αλλά όσο το κοιτάς γίνεται όμορφο». Αυτά παθαίνει κανείς αν βλέπει πολύ κινηματογράφο. Τι είναι το Scala ? Ασχημόπαπο που γίνεται κύκνος ? Να μας πει επιτέλους η Skoda πως κατάφεραν να φτιάξουν αυτοκίνητο transformer !!! Να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι το Scala είναι φτιαγμένο πάνω στο πρωτότυπο VISION RS το οποίο είναι προπομπός των νέων μοντέλων και της νέας Octavia 2020 το οποίο μάλιστα πάει για sold out.

«Για πρώτη φορά η Skoda βγάζει ένα μοντέλο που στέκεται στα ίσια απέναντι στο Golf, το Astra, το Focus κλπ» Μας βγήκαν τα μάτια !!! Μα καλά πριν κάποιος γράψει ένα άρθρο δεν μελετάει την ιστορία ; Οκ δεν την μελετάει. Δεν ξέρει ούτε να διαβάσει τα δελτία τύπου που δημοσιεύει ? Αδιάβαστα τα δημοσιεύουν ? Στο δελτίο τύπου που είχε δοθεί για το Vission RS αλλά και για το νέο Scala το έγραφε ξεκάθαρα ότι είναι ο αντικαταστάτης του Rapid Spaceback. Από το 2014 που βγήκε το Rapid Spaceback η Skoda το έβαλε στην κατηγορία του Golf, Focus κλπ κλπ.Έτσι τουλάχιστον έλεγε η Skoda στους δημοσιογράφους και σε εμάς όταν μας το παρουσίασαν.


«Όταν δεν ξέρεις πια έκδοση δοκιμάζεις, και γράφεις έκδοση από άλλη μάρκα»  Ομολογούμε δακρύσαμε. Κάνεις δοκιμή στο νέο Scala, και μέσα στο κείμενο γράφεις ότι η συγκεκριμένη έκδοση ( άλλης μάρκας) έχει και αυτή τη λειτουργία κλπ κλπ. Σίγουρα θα είναι υπερήφανη η άλλη μάρκα. Οι δοκιμές συνήθως κρατάνε 1 βδομάδα. 1 ρημάδα εβδομάδα δεν ξέρεις τι οδηγάς ? Το γράφει και πάνω στα κλειδιά (ΧΧΧ-ΧΧΧΧ μπλε STYLE). Το ξέρουμε κι εμείς όποτε έχει τύχει να χρησιμοποιήσουμε κάποιο όχημα από την Kosmocar για κάποιο EVENT.
Το ίδιο ακριβώς είχε γράψει το εν λόγο site και ο ίδιος συντάκτης στις 25/6/2019 όταν έγινε η δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας Scala. Ακριβώς το ίδιο κείμενο ακριβώς το ίδιο λάθος. Κανένας σεβασμός σε εκείνους που έκαναν παρουσίαση 2-3 ώρες και φυσικά κανένας σεβασμός στον Έλληνα σχεδιαστή του οχήματος. Έλεος με τα Copy paste. Δοκιμή κάνετε...μην περνάτε τον κόσμο για κουτό. Οι εκδόσεις της Scala και των μοντέλων της Skoda είναι Αctive-Ambition & Style. Επίσης από τον Ιούνιο μέχρι τον Δεκέμβριο ταϊσανε το Scala με σανό και από 115 PS τον Δεκέμβρη έγινε 116 PS. Μη γελάτε !!! Το γράφει δείτε !!!




ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ??? ΔΙΚΟ ΣΑΣ !!! ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ Ε !!!

«.....τα όμορφα φωτιστικά σώματα και τις  (δυστυχώς ψεύτικες) εισόδους αέρα για τα φρένα δημιουργούν μια αποδεκτή εικόνα κλπ κλπ». Στην αρχή ψαρώσαμε. 2 φορές έχουμε δοκιμάσει το Scala και λέμε τι μας διέφυγε ; Δεν θα το είχαμε δει και από τα Scala που έχουμε στο Club ; Ρωτήσαμε τα μέλη, ψάξαμε το αρχείο μας και είδαμε οτι οι αεραγωγοί που είναι πλάγια από τον προφυλακτήρα (είναι η νέα σχεδίαση όχι μόνο ψεύτικοι δεν είναι αλλά είναι άκρως λειτουργικοί και αποτελεσματικοί) αφού το επισημάναμε και μάλιστα με φωτογραφίες, όοοοχιιιιιι, δεν καταλάβαμε καλά...'οχιιιιιι ο καλλιτέχνης μίλαγε για τα καπάκια που είναι κάτω από το προβολάκι της ομίχλης. Ναι ναι ναι !!! Αχ μωρέ...οι front bumper grilles (τα πλαστικά καπάκια κάτω από τους προβολείς ομίχλης) είναι ταπωμένοι αεραγωγοί, μόνο για την Ελλάδα ομως ε. Ολόκληρες κουμούτσες αεραγωγοί όχι δεν είναι αεραγωγοί, είναι αλλά για να περνάει ο αέρας και να αερίζεται ο θόλος και το φτερό και συνδέεται με την κεραία για να έχει καλύτερο σήμα το GPS (χιουμορ). Πήγαν να μας βγάλουν τρελούς ή μάλλον πιστεύουν ότι σε αυτοκίνητα συμβατικά, θα υπάρχουν σωληνώσεις κατευθείαν στην δαγκάνα όπως των αγωνιστικών ! Αυτά γιατί κάπως έπρεπε
Αυτές είναι οι σωληνώσεις των αεραγωγών
για τα φρένα σε αγωνιστικό. Τέτοια θέλουμε
στο νέο Scala !!! 
να καλυφθεί η γκάφα ολκής. Και φυσικά παραθέτουμε φωτογραφίες όχι μόνο από την Scala αλλά από πολλά μοντέλα της Skoda. Καλή η προσπάθεια αλλά είπαμε όταν προσπαθείς να αμαυρώσεις το μοντέλο κάτι συμβαίνει...θα δούμε παρακάτω. Τέλος να πούμε πως σε σχετική έρευνα στο εν λόγο site μόνο στο Scala είδαμε για «ψευτικους» αεραγωγούς. Σε καμία άλλη μάρκα, σε κανένα άλλο μοντέλο ακόμα και της Skoda.


Όπως καταλάβατε και στο άρθρο τις 25/6/2019 αλλά και στο άρθρο 28/12/2019 γράφονται ακριβώς τα ίδια λόγια ( copy paste δυνατό) μόνο που στο δεύτερο άρθρο έχουν προστεθεί και κάποια αρνητικά για το Scala. Τυχαίο ? Ίδιο κείμενο και προστέθηκαν κάποια άκυρα λόγια που σκοπό έχουν να κιτρινίσουν το αμάξι. Και ρωτάμε. Γιατί δεν έγραφε τα αρνητικά από το καλοκαίρι ? Δοκιμή σοβαρή τώρα τον 12ο του 2019 δεν έγινε απ' ότι καταλάβαμε. Γιατί τώρα ξαφνικά κιτρινίζει το Scala ? Tώρα είναι «ψευτικοι» οι αεραγωγοί οι ταπωμένοι, αλλά το καλοκαίρι δεν ήταν ? Και μιας και έγινε δοκιμή...γιατί τα κείμενα είναι ίδια ? Που είναι οι μετρήσεις αλλά και ο σχολιασμός εντός πόλης ? Πόσο βενζίνη βάλατε κατά την διάρκεια της δοκιμής (σε ευρώ), πόσα έκαψε κλπ ? Παρκάρει άνετα στην πόλη ? Kαι πολλές άλλες απορίες που έχουμε όλοι εμείς οι fan της Skoda αλλά και οι υποψήφιοι αγοραστές όχι από ετοιματζίδικα κείμενα αλλά από καθαρή πένα. Λογικό δεν είναι ;
To λιγότερο που περιμένουμε είναι να γίνει διόρθωση ή ανάκληση των 2 άρθρων τα οποία μας θίγουν τουλάχιστον ως αναγνώστες. Δεν είναι ντροπή να ζητηθεί μια συγγνώμη στους αναγνώστες.
 Όλοι εμείς οι fan της Skoda αλλά και οι υποψήφιοι αγοραστές που ρωτάνε το club για τo νέο Scala, περιμένουμε επίσημη τοποθέτηση του εισαγωγέα για τις ανακρίβειες, και για να ξέρουμε τελικά αν όντως ισχύουν αυτά τα «αρνητικά» για το νέο Scala.

Υ.Γ. καλός ο Mikeius αλλά σαν τη στροφάρα του Γιώργη δεν είναι. Αφιερωμένο στα πλαίσια καλής θελήσεως και λόγο των ημερών !!! Απαιτούμε test drive στη στροφάρα του Γιώργη !!!!









1η  δημοσίευση skoda club Πελοποννήσου (skodaclub.com.gr) 29/12/2019 Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την άδεια του skoda club Πελοποννήσου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi