30 Δεκεμβρίου, 2019

AΠΟ «ΜΑΥΡΟ» ΕΓΙΝΕ «ΑΣΠΡΟ» ΤΟ SCALA ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ !!!


Μετά το άρθρο μας (29/12/2019) ξαφνικά και ω του θαύματος το άρθρο που διαβάσαμε διορθώθηκε σε χρόνο ντε τε !!! Ποιος είπε κακιά κουβέντα για το Scala ;;; Πιπέρι !!! Είναι μέλι είναι μέλι το Scala του VAGέλη !
Είναι χαρά μας που έστω και στα κρυφά και άρον άρον έγινε διόρθωση του άρθρου σε όλα τα σημεία που θίξαμε. Ευχαριστούμε που μας
αποδείξατε πως είχαμε δίκιο σε όλα τα σημεία, αλλά είναι απαράδεκτο να μην ζητάτε μια συγγνώμη από τους αναγνώστες. Και το ερώτημα παραμένει και θα θέλαμε μια απάντηση (καλά ναι άμα απαντήσει ποτέ θα παίξουμε Τζόκερ). Για πιο λόγο τόσος «κιτρινισμός» για το αμάξι και μετά τον ντόρο διορθώθηκε ; Έπαψε να είναι «κίτρινο» εν μία νυκτί ; Απορία εκφράζουμε.

Το παιχνίδι των εντυπώσεων...αλλά πάλι κάποιος έχει κάνει πατάτα και ακόμα δεν το έχει πάρει χαμπάρι. Έχουν γνώση οι φύλακες. 

Φυσικά και ανακαλούμε αυτό που γράψαμε στο άρθρο της 29/12/2019 περί τοποθέτησης του εισαγωγέα εφόσον έγιναν διορθώσεις στο άρθρο. Είναι φύσιν αδύνατον οι άνθρωποι που ασχολούνται σε αυτόν τον τομέα να διαβάζουν εκατοντάδες άρθρα ημερησίως.

Οι έγκριτοι δημοσιογράφοι χαίρουν της εκτίμησης μας για δύο λόγους. Πρώτον για την πένα και τον τρόπο γραφής τους, δεύτερον για τον ξεχωριστό τρόπο που παρουσιάζουν την θεματολογία τους.

Y.Γ
1η  δημοσίευση skoda club Πελοποννήσου (skodaclub.com.gr) 29/12/2019 Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την άδεια του skoda club Πελοποννήσου. (καλό ε ;)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi