19 Μαΐου, 2019

ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ SERVICE ?


Όλες οι μάρκες έχουν αναρτημένες τις ανώτερες τιμές των service που καλούμαστε να πληρώσουμε για την συντήρηση του οχήματος μας. Είτε το service είναι το σκέτο λιπαντικό είτε το πλήρες, το μεγάλο δηλαδή. Ξαναλέμε τις ανώτερες τιμές. Δυστυχώς στην Skoda 2 χρόνια τώρα δεν ξέρουμε. Και ρωτάμε πολύ
απλά...ΓΙΑΤΙ ; Οι ανώτερες τιμές δεν έπρεπε να είναι αναρτημένες για να μπορεί ο κάθε ιδιοκτήτης να κάνει τους υπολογισμούς του, τον προϋπολογισμό του κτλ ; Ποιος ο λόγος που δεν είναι αναρτημένες, όπως γινόταν στο παρελθόν και ξέραμε πόσα χρήματα χρειαζόμασταν για τη συντήρηση του οχήματος μας. Το θέμα το έχουμε θίξει άλλες δύο φορές στο παρελθόν (εδώ ), όμως δεν είδαμε να ακούει κανείς. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν μας τρέχουν από τα μπατζάκια τα ευρώ, αλλά πρέπει να υπάρχει και μία σχέση εμπιστοσύνης με την μάρκα.
Η τελευταία φορά που δημοσιεύτηκαν κάποιες ενδεικτικές τιμές ήταν το 2018 και όχι για όλα τα μοντέλα. Το 2017 είχαν δημοσιευτεί ενδεικτικές τιμές για όλα τα μοντέλα αλλά μετά δεν είδαμε ανανέωση, αντιθέτως το 2018 είδαμε ενδεικτικά στο magazine κάποιες τιμές, χωρίς να ξέρουμε τις ανώτερες τιμές των service για οχήματα κάτω των 4 ετών και άνω των 4 ετών αναλυτικά. Ωστόσο πουθενά δεν εξηγείται τι περιέχει το πλήρες Service. Το λιπαντικό είναι λάδια - φίλτρο, και το πλήρες πλέον δεν έχει το φίλτρο καυσίμου !!! Μέχρι το 2016 το πλήρες service είχε και το φίλτρο βενζίνης ή πετρελαίου, μετά το 2016 το πλήρες service δεν έχει το φίλτρο καυσίμου !!! Αντιθέτως έχει το φίλτρο αέρα που σε ορισμένα μοντέλα ο κατασκευαστής το δίνει αλλαγή στις 90.000 χιλιόμετρα. Τέλος πουθενά δεν αναφέρεται το κόστος γι αυτούς που επιλέγουν μεταβλητό διάστημα service. Γενικά εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη με τις τιμές, γι αυτό αγαπητά μέλη, φίλοι και αναγνώστες όταν μας ρωτάτε για τις τιμές των service σας λέμε δεν ξέρουμε, δεν έχουμε καμία ενημέρωση 2 χρόνια τώρα. Φυσικά και έχουμε ακούσει από μέλη,φίλους και αναγνώστες για τις αποκλίσεις στις τιμές...Περιμένουμε να δούμε αναρτημένες αναλυτικά τις ανώτερες τιμές των service που θα κληθούμε να πληρώσουμε για την συντήρηση του οχήματος μας, για να ξέρουμε τι πληρώνουμε.

ΤΙΜΕΣ 2015 

ΤΙΜΕΣ 2017 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi