22 Απριλίου, 2019

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ MERCEDES-BENZ Η SKODA ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ !!! 


Δεν είναι λίγες οι φορές που φωνάζαμε για το δίκτυο χρόνια τώρα. Ιστορίες πολλές, άλλες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, άλλες όχι. Άλλωστε ήμασταν οι μόνοι που φωνάζαμε να αρχίσουν να πέφτουν πρόστιμα μπας και σφίξουν τα πράγματα, οπως γινόταν σε άλλες μάρκες εκτός VW Group, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Στην Κίνα, ύστερα από καταγγελία πελάτη για κακή ποιότητα υπηρεσιών, καταγγελία που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Daimler κατέβασε τα σήματα της Mercedes-Benz από έναν ντίλερ.

Η Daimler σε δήλωσή της την Τρίτη 16/4 ανέφερε πως η αντιπροσωπεία στην πόλη Xi'an στη βορειοδυτική επαρχία Shaanxi είχε καταλήξει σε συμφωνία με μια πελάτισσα την οποία αθέτησε. Μάλιστα η πελάτης είχε αναρτήσει και ένα video στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο εξέφραζε την έντονη διαμαρτυρία της και το οποίο προκάλεσε και την παρέμβαση από τις ρυθμιστικές αρχές. Περιττό να πούμε πόσα βίντεο και άρθρα έχουμε ανεβάσει εμείς για αντίστοιχα θέματα με τα Skoda.

Στο video, η πελάτης παραπονέθηκε ότι ένα αυτοκίνητο που είχε αγοράσει πρόσφατα παρουσίαζε διαρροή λαδιού και όταν απευθύνθηκε στο συγκεκριμένο αντιπρόσωπο, η αντιμετώπιση ήταν έως και απαξιωτική. Η πελάτης επικαλέστηκε ότι τα δικαιώματα των καταναλωτών στην προκειμένη περίπτωση καταπατήθηκαν. Σωστή, μήπως κι εμείς στην Ελλάδα πρέπει να μάθουμε και να ξέρουμε τα δικαιώματα μας ως καταναλωτές ; Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα πήγαινε-έλα στο συνεργείο για πρόβλημα που δεν λύνεται ή της λογικής φέρτο πάλι να το κοιτάξουμε...Για παράδειγμα αύριο αυτοκίνητο του Club θα πάει 3η φορά στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο για το ίδιο πρόβλημα μέσα σε 2 βδομάδες μιας και το πρόβλημα δεν λύνεται παρόλα τα καινούργια ανταλλακτικά...Το νέο σλόγκαν του club θα είναι : Τι κάνεις Γιάννη ; τρομπάκια αλλάζω !!!

Η Κινέζα πελάτης κατήγγειλε επίσης πως κατά την αγορά του αυτοκινήτου είχε πληρώσει σε υπάλληλο της αντιπροσωπίας το ποσό των $2.235 ως «προμήθεια» για να την εντάξουν σε ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ωστόσο, ο τραπεζικός και ασφαλιστικός ρυθμιστικός φορέας της Κίνας διευκρίνισε πως οι αντιπρόσωποι αυτοκινήτων δεν έχουν το δικαίωμα να εισπράττουν ανάλογες προμήθειες και να λειτουργούν ως μεσάζοντες σε χρηματοδότηση πελατών.

Κατόπιν όλων αυτών η αποκαθήλωση των σημάτων της Mercedes-Benz από το συγκεκριμένο έμπορο ήταν ό,τι λιγότερο θα μπορούσε να κάνει η μαμά-εταιρεία για να προστατεύσει τη φήμη της.

Που είσαι laurin & klement (δημιουργοί της Skoda) να δείτε...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi