08 Νοεμβρίου, 2018

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ & AΠΟΧΗ ΤΟΥ SKODA CLUB GREECE


Με ομόφωνη απόφαση της ομάδας διαχείρισης, εις ένδειξη διαμαρτυρίας το  skodaclub.com.gr ( Skoda Club Greece ) και τα εγγεγραμμένα μέλη του δεν θα επισκεφθούν  το περίπτερο της Skoda στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου 2018.
Να σημειωθεί ότι τα 6 συν απτά έτη λειτουργίας του club κάθε χρόνο δίναμε το παρόν είτε με επίσημες επισκέψεις του club, είτε για να
καλύψουμε με οπτικό υλικό το περίπτερο της Skoda και τα νέα μοντέλα της, που τόσο αγαπάμε ως official fan club, όπως μπορείτε να δείτε και στο φωτογραφικό αρχείο του club. Δεν θα αναφερθούμε στους αρκετούς λόγους της απόφασης της διαμαρτυρίας μας, αυτό είναι υποχρέωση, και το αφήνουμε στην διακριτική ευχέρεια των υπευθύνων της Skoda να το πράξουν.

Το skodaclub.com.gr ( Skoda Club Greece ) ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα club για τους ιδιοκτήτες οχημάτων Skoda, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την αγαπημένη μας μάρκα & οχήματα, να μοιράζονται τεχνικές απορίες και συμβουλές αλλά και τα παράπονα - καταγγελίες τους.

Το skodaclub.com.gr ( Skoda Club Greece ) ήταν, είναι και θα παραμείνει μη κερδοσκοπικό club, χωρίς συνδρομή, δεν έχουμε ζητήσει και δεν θα ζητήσουμε ποτέ και από κανέναν ούτε 1 ευρώ, γιατί ο σκοπός του club είναι η κοινή αγάπη μας για τα οχήματα Skoda και τίποτα παραπάνω.

To skodaclub.com.gr ( Skoda Club Greece ) έχει διαχειριστές και πολύ έμπειρους. Δεν ψάχνει για διαχειριστές. Δεν δέχεται παρεμβάσεις (!)

Το skodaclub.com.gr ( Skoda Club Greece ) ανακαλεί τις εκπτωτικές κάρτες των εγγεγραμμένων μελών που ίσχυαν και στο δίκτυο της Skoda.

Αναβάλλεται η συνάντηση του Club που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 18 Noεμβρίου λόγο πένθους. Παρόλα ταύτα όσοι θέλουν να μάθουν τους λόγους της διαμαρτυρίας, την αποχή αλλά και το τι μας οδήγησε σε αυτή την απόφαση, δεν έχει παρά να ρωτήσει τους υπεύθυνους της Skoda, κάτι θα έχουν να δηλώσουν για το θέμα.

Με εκτίμηση
η ομάδα διαχείρισης
Skoda Club Greece
Skoda Club Peloponnhsou

2 σχόλια :

  1. Μπορούμε να έρθουμε και απο επαρχία με το αυτοκίνητο μας ?Θα ειναι συνάντηση ιδιοκτητών σκοντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαιως μπορειτε να ερθετε αφου ειστε ιδιοκτητης οχηματος Skoda. Για δηλωση συμμετοχης και περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε πανω δεξια στο site και στο facebook του club να σας δωσουμε λεπτομερειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi