21 Ιουνίου, 2018

MΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CASTROL (UPDATE)


Όπως όλοι γνωρίζεται η Skoda-auto εδώ και χρόνια συνιστά για τα οχήματα Skoda λιπαντικά Castrol. Το γράφει στα εγχειρίδια χρήσης, στην τάπα πλήρωσης λαδιού και στο κεντρικό site. Όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση συνήθως αρχίζουν και οι πονηριές και τα παρατράγουδα. Ειδικά πολύ μεγάλη προσοχή στις αγορές μέσω internet.Στο δια ταύτα λοιπόν...

Πρέπει όλοι μας να γνωρίζουμε ότι ΔΕΝ υπάρχουν 5λιτρες συσκευασίες Castrol. Αυτά είναι παρεισαγωγή και δεν έχουν την έγκριση της εισαγωγικής εταιρίας. Οι σωστές συσκευασίες είναι του 1 λίτρου και των 4 λίτρων.


Το σφραγισμένο μπουκάλι γράφει πάνω στο καπάκι με άσπρα γράμματα Castrol, και όταν το ανοίξουμε η λέξη κόβεται - μισή στο καπάκι και μισή στη ροδέλα ασφαλείας.


Το πιο σημαντικό: στην κάτω πλευρά του μπουκαλιού γράφει LOT, ημερομηνία παραγωγής κτλ...Τα γνήσια Castrol δεν γράφουν με μελάνι αλλά τα γράμματα προεξέχουν προς τα έξω, σκαλιστά προς τα έξω δηλαδή. Μεγάλη προσοχή σε αυτό.

Η Skoda συνιστά Castrol EDGE professional μόνο. Το SAE εξαρτάται από τον κινητήρα.

Σας συνιστούμε να παίρνεται λιπαντικά Castrol από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Castrol, (δείτε στο site της Castrol) ή σε κάποια αντιπροσωπεία της Skoda. Οι φωτογραφίες είναι από λιπαντικό που μπήκε σε Skoda 1.6 TDI, ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε.













3 σχόλια :

  1. Αγορασα castrol magnatec 5w-30 ολα τα στοιχεια γνησιοτητας συμφωνουν εκτος απο τα γραμματα που ειναι με μελανι και ειναι τετραλιτρο.Το παραξενο ειναι οτι η συσκευασια και ολα τα υπολοιπα καπακι κτλ ειναι οκ εκτος απο τα γραμματα που δεν ειναι σκαλιστα.Εχει αλλαξει κατι η ειναι πλαστα τελικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λαδια που σας δειξαμε στο αρθρο, ειναι στην αντιπροσωπεια της Skoda. Το καλυτερο που εχεις να κανεις κατα τη γνωμη μας ειναι να κανεις ενα τηλεφωνημα στην Castrol Hellas, να σου διευκρινησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα γράμματα στο πίσω μέρος της συσκευασίας του ενός λίτρου για μοτοσυκλέτα είναι γραμμένα με μελάνι και σε κάποια είναι ανάγλυφα.Και τα δύο όμως έχουν αγοραστεί από επίσημο αντιπρόσωπο της Castrol.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi