13 Ιουνίου, 2017

ΣΤΟ 7o PMS ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ OCTAVIA VRS 4Χ4 600++ hp - SKODA CLUB ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει στις 16 -17 & 18 Ιουνίου 2017, για 7η συνεχή χρονιά, το Patras Motor Show (P.M.S), στον Μώλο της Αγ. Νικολάου, με Συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.
Το PMS και φέτος θα προβάλει κάθε μορφής Μηχανοκίνητο Όχημα με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, τα Αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις Αντίκες, τις Φόρμουλες, τις Ιδιοκατασκευές, τα
Ιστορικά οχήματα, εκθέματα Αντιπροσωπειών αλλά και λοιπές Επιχειρήσεις. Φυσικά, περιλαμβάνονται events και διαγωνισμοί για 38 κατηγορίες, επιδείξεις νέων μοντέλων Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών από Αντιπροσωπείες, συναυλίες, αλλά και ο καθιερωμένος πλέον διαγωνισμός γνώσεων με την Ονομασία "QUESTIONS & MOTORS".
Και φέτος θα διεξαχθεί το DBContestby 7oPMS όπου αυτοκίνητα θα αναμετρηθούν για το πιο δυνατό αλλά και ποιοτικό ηχοσύστημα.

TI ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ SKODA CLUB ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Μπορεί να μας έχετε συνηθίσει ως ένα Club ήπιων τόνων και οικογενειακών αυτοκινήτων αυτό όμως δεν σημαίνει ότι «γεράσαμε»..Μαζί μας θα είναι η Octavia VRS 4X4 600++ hp, ένα μοναδικό αυτοκίνητο για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς επίσης και μοντέλα της Skoda σε εκδόσεις VRS. Octavia & fabia. Το Σαββάτο 17 Ιουνίου το απόγευμα σας περιμένει μία έκπληξη στο περίπτερο μας, με ένα μοντέλο που έχει κυκλοφορήσει σε ελάχιστα κομμάτια στην Ελλάδα μέχρι στιγμής !!! Το παρών δίνουν οι διαχειριστές του club όπου μπορείτε να τους γνωρίσετε και να ρωτήσετε ότι θέλετε για το club μας, να θαυμάσετε τα αυτοκίνητα μας, και γιατί όχι σύντομα να μπείτε και εσείς στην παρέα μας !





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi