04 Μαρτίου, 2017

ŠKODA MirrorLink / SmartLink ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ


MirrorLink ™ / SmartLink Συχνές Ερωτήσεις


Το MirrorLink και το SmartLink είναι οι νέοι τρόποι σύνδεσης του τηλεφώνου σας με το όχημα σας. μα απλά λόγια, το MirrorLink (μέσω εφαρμογής) συνδέεται ασύρματα και το SmartLink με καλώδιο USB. Και στις δύο περιπτώσεις το μενού του τηλεφώνου σας εμφανίζεται στην οθόνη των multimedia (πληροφοριών) στην κεντρική κονσόλα του ραδιοφώνου του αυτοκινήτου. Ας δούμε τις συχνές ερωτήσεις και πως μπορούμε να λύσουμε τις απορίες σας:


Πώς μπορείτε να αντιστοιχίσετε το τηλέφωνο σας  με το αυτοκίνητό;

To Smartphone, ή το iPhone, θα πρέπει να συνδεθεί με το σύστημα infotainment μέσω ενός καλωδίου USB. Μόλις συνδεθεί, επιλέξτε SmartLink στο μενού του συστήματος infotainment, και θα δείτε ότι αντικατοπτρίζετε άμεσα το τηλέφωνο σας στην οθόνη, συμπεριλαμβανομένων όλων των συμβατών εφαρμογών, στην εσωτερική οθόνη.

Πώς μπορώ να μάθω εάν το τηλέφωνό μου είναι συμβατό με το MirrorLink;

Μπορείτε να βρείτε την λίστα με τα συμβατά τηλέφωνα στην ιστοσελίδα Mirrorlink-ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Είναι συμβατό με iPhones το MirrorLink;

Δυστυχώς όχι, τα iPhones είναι συμβατά με SmartLink μόνο.Το SmartLink περιλαμβάνεται στους κόλπους της MirrorLink, η Apple CarPlay (συμβατό με iPhones 5, 5c, 5s, 6 και 6 Plus) και Android Auto.

Το αυτοκίνητο μου έχει Smartlink; To αυτοκίνητο που παρήγγειλα έρχεται με SmartLink;

Το SmartLink είναι διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα από τις 25 Μάη του 2015 (έγινε αλλαγή στην γραμμή παραγωγής), οπότε αν το ŠKODA σας είναι πριν από την ημερομηνία αυτή, δεν έχει SmartLink. Καλού κακού όμως επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία της ŠKODA, αν δεν είστε σίγουροι, ή όταν έχετε παραγγείλει το νέο σας ŠKODA.

Αν το αυτοκίνητό μου φτιάχτηκε πριν από την 25η Μαΐου 2015, είναι σε θέση να αναβαθμίσουν το σύστημά MirrorLink σε SmartLink;

Δυστυχώς δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση του συστήματος MirrorLink στα υπάρχοντα αυτοκίνητα, έτσι ώστε να ενσωματωθούν στο SmartLink.

Έχω παρατηρήσει ότι το sat nav app (Sygic) τρέχει πολύ αργά και μερικές φορές σταματά να λειτουργεί εντελώς. Αυτό μπορεί να επιλυθεί;

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή online και το τηλέφωνο σας δεν έχει σήμα (χάνεται το σήμα) τότε  η εφαρμογή θα σταματήσει να λειτουργεί. Με τη χρήση του offline app οι χάρτες θα συνεχίζουν να εργάζονται ανεξάρτητα από το αν έχετε σήμα ή όχι.

Ποιες  ŠKODA APP είναι διαθέσιμες;

Πληροφορίες σχετικά με όλες τις τρέχουσες εφαρμογές της ŠKODA * είναι διαθέσιμες εδώ.

Ποιες εφαρμογές είναι συμβατές με την Apple CarPlay;

Για να δείτε μια λίστα των συμβατών εφαρμογών * για την Apple CarPlay  παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Ποιες εφαρμογές είναι συμβατές με Android Auto;

Για να δείτε μια λίστα των συμβατών εφαρμογών * στο Android Auto παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

1η  δημοσίευση skoda club Πελοποννήσου 04/03/2017 Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την άδεια του skoda club Πελοποννήσου (skodaclub.com.gr)


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi