30 Νοεμβρίου, 2016

KODIAQ 1o ΒΡΑΒΕΙΟ Top Gear Award


Αξιολόγηση από το Top Gear: Οι Βρετανοί ψήφισαν το SKODA KODIAQ καλύτερο αυτοκίνητο για μεγάλες οικογένειες. Το πρώτο μεγάλο SUV της Τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας εντυπωσίασε με την μεγάλη ευελιξία του στην καθημερινή ζωή, την άριστη σχέση τιμής-απόδοσης και καθώς και με τον σχεδιασμό του. Το ŠKODA KODIAQ θα φτάσει στους πελάτες, τον Φεβρουάριο του 2017.



Με  24 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, περισσότερες από 30 «Cimply Clever» λύσεις, μέγιστο φορτίο τρέιλερ 2,5 τόνων το SKODA KODIAQ ήταν μια σαφής επιλογή για το βραβείο«καλύτερο αυτοκίνητο για μεγάλες οικογένειες»  Εκτός από την υψηλή ευελιξία του στην καθημερινή ζωή, το νέο μοντέλο της Τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας κέρδισε λόγο της άριστης σχέσης τιμής-απόδοσης του. Ένα επιπλέον θετικό στοιχείο για την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής: η σχεδίαση SUV. Με το Skoda KODIAQ, η μάρκα έχει μεταφερθεί στην κατηγορία SUV για πρώτη φορά. Οι διακριτικές κομψές γραμμές,οι σπορ καμπύλες και η στιβαρή κατασκευή συμβολίζουν την προστασία και τη δύναμη.

Το νέο μοντέλο θα φτάσει στις αντιπροσωπείες  αρχές του 2017. Με μήκος 4,70 μέτρα, πλάτος 1,88 μέτρα και μεταξόνιο 2,79 μέτρων, οι μηχανικοί έχουν μεγιστοποιείται τον εσωτερικό χώρο. Αυτό επιτρέπει στο όχημα να ανταποκριθεί με ευελιξία στις απαιτήσεις των διαφόρων θέσεων και φορτίου. Επιπλέον, το νέο SUV μέσα από πολυάριθμες χρήσιμες «Cimply Clever» λύσεις και καινοτόμες τεχνολογίες, οι οποίες θα συνήθως συναντάμε σε ανώτερες κατηγορίες οχημάτων,η ŠKODA ξεκινά ευρεία εκστρατεία SUV με το πρώτο μεγάλο SUV της μάρκας.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi