02 Ιουλίου, 2016

15 ΧΡONΙΑ OCTAVIA VRS


Το 2001 παρουσιάσtηκε η Skoda Octavia VRS, μια έκδοση υψηλών επιδόσεων, με τον γνωστό 1,8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα από το Volkswagen Golf GTI, με 180 άλογα και 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 8 δευτερόλεπτα. Το μοντέλο VRS, εμφανισιακά ξεχώριζε και ξεχωρίζει εύκολα από το απλό Octavia. Πίσω αεροτομή, σπόρ προφυλακτήρες, εξάτμιση χρωμίου και οι μοναδικές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.


Το 2015, έγινε το λανσάρισμα της ταχύτερης μέχρι τώρα Skoda Octavia VRS 230hp. Δεν είναι μόνο οι  δέκα περισσότεροι ίπποι από την απλή έκδοση αλλά και η επέτειος των 25 χρόνων που η Skoda έγινε μέλος του ομίλου Volkswagen. Οι μηχανικοί της Skoda το έχουν εξοπλίσει με ένα νέο ηλεκτρομηχανικό εμπρός διαφορικό, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο μοντέλο ν’απογειώνεται στα 0-100 χλμ/ώρα σε μόνο 6,7 δευτερόλεπτα. Καθόλου άσχημα για τη κατηγορία της Octavia.


Η Skoda πλέον έχει εισέλθει σε ένα άλλο επίπεδο, μπορεί πλέον να κοιτάξει τον ανταγωνισμό με αξιώσεις, ειδικά αν υπολογίσουμε κάποια σημαντικά στοιχεία. Η καλή ποιότητα κατασκευής, τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας, οι αρκετά καλές επιδόσεις και η χαμηλή τιμή σε σχέση μ’αυτό που παίρνεις. Ειδικά στη σχέση ποιότητας – τιμής, η Skoda παίρνει άριστα.

OCTAVIA A7 VRS 2.0 TDI DSG TESTING by SKODA CLUB ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi