08 Ιουλίου, 2016

0-400 SUPERB vs SUPERCARS ΚΕΡΝΑΜΕ ΤΣΑΓΑΚΙ !!!


Η Škoda Αγγλίας βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να υπογραμμίσει την δύναμη και την ταχύτητα της κορυφαίας έκδοσης του Superb, στήνοντας μια κόντρα με μερικά από τα πιο κλασικά σούπερκαρ των 80's.
Το συγκεκριμένο Superb έχει τον δίλιτρο τούρμπο κινητήρα TSI που αποδίδει 280 PS και 35,7 kgm ροπής, και 6άρι κιβώτιο DSG  που
μοιράζει τη ροπή και στους τέσσερις τροχούς. Η Škoda δίνει εργοστασιακές τιμές για την εν λόγω Superb Combi  0-100 km/h σε 5,8”,τελική ταχύτητα 250 km/h.
Αυτά τα νούμερα μπορεί σήμερα να μην μας ηχούν πολύ εντυπωσιακά, αλλά η Škoda υποστηρίζει ότι το Superb είναι πιο γρήγορο από τα κλασικά εξωτικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του '80, που κάποιοι από εμάς είχαμε εικονίσματα και γεμίζαμε τους τοίχους των εφηβικών δωματίων μας με αφίσες τους.
Για να αποδείξουν λοιπόν τον ισχυρισμό τους οι Τσέχοι έβαλαν ένα Superb Combi να κοντράρει μερικά από τα πιο εικονικά κλασικά σούπερκαρ, όπως το Honda NSX, η Lotus Esprit, η Porsche 911 Carrera και η Ferrari 308 GTB.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί το Superb τα νίκησε όλα στο 400άρι, παρόλο που είναι «το μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο Skoda» που έχει κατασκευαστεί ποτέ, μέχρι να παρουσιαστεί το νέο SUV Kodiaq.
Και με αυτό τον τρόπο η Škoda με έπεισε πως στην περίπτωση που μου χάριζαν ένα Superb Combi ή μια Ferrari 308 GTB θα διάλεγα το Superb…


(πηγή:www.inautonews.com,drive.gr)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi