23 Ιουνίου, 2016

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ TOY SERVICE ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ;


Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας που ανέλαβε την εισαγωγή και την αντιπροσώπευση των οχημάτων Skoda στην Ελλάδα ο νέος εισαγωγέας.
Από τις πρώτες ωραίες αλλαγές που είδαμε στο site της Skoda ήταν η πρόσθεση του τιμοκαταλόγου για τα νέα μοντέλα και τα εξτρά που μπορούν να τοποθετηθούν.
Ωστόσο αυτό που περιμένουμε από την αρχή και είναι η αγωνία όλων των κατόχων οχημάτων Skoda είναι η ανακοίνωση των τιμών των Service. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί.
(τουλάχιστον μέχρι σήμερα 23/6/2016). Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι είναι αυξημένες, και τα λιπαντικά...θα περιμένουμε να δούμε τις τιμές δημοσιευμένες και να συγκρίνουμε με τις προηγούμενες.
Να υπενθυμίσουμε πως έχουμε αύξηση του ΦΠΑ, αλλά είναι μόνο 1% κάτι το οποίο δεν θα δικαιολογήσει μεγάλη αύξηση τιμών.
Η Skoda είναι μία μάρκα η οποία ανέκαθεν απευθύνεται σε απλό αγοραστικό κοινό. Η κρίση και η ανεργία μαστίζει την χώρα μας και περιμένουμε οι τιμές να ανταποκρίνονται στις οικονομικές δυνατότητες και στην οικονομική πραγματικότητα που ζούμε. Θα είναι κρίμα άνθρωποι που θέλουν να συντηρούν σωστά και αξιόπιστα τα οχήματα τους να οδηγηθούν αναγκαστικά εκτός επίσημου δικτύου.
Τέλος να θυμίσουμε πως οι περσινές τιμές ήταν ήδη αυξημένες, κάτι το οποίο είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Με το να γίνονται αυξήσεις στις τιμές των ανταλλακτικών και των service δεν βγάζεις τα «σπασμένα». Αντιθέτως...και μην ξεχνάμε πως πλέων όλοι μας ψάχνουμε τις τιμές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Οι περσινές τιμές (04/2015)





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi