15 Μαρτίου, 2016

ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ Η ΑΜΑΘΕΙΑ ; H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ


Ένα διαφορετικό άρθρο θα διαβάσετε σήμερα από το site του Skodaclub.com.gr. Δεν έχει σχέση με τα οχήματα Skoda αλλά έχει σχέση με εμάς. Αφορμή γι αυτό το άρθρο στάθηκε μία "έρευνα" που κάνουμε οι συντάκτες αυτόν τον καιρό για ένα τεχνικό άρθρο που σύντομα θα δημοσιευτεί.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το ποιοι είμαστε. Το Skoda Club Πελοποννήσου (Skodaclub.com.gr) εκτός από ένα Club φίλων οχημάτων Skoda, είμαστε και ενημερωτικό site εξειδικευμένο στα οχήματα Skoda αλλά και σε κάποια θέματα που αφορούν συνολικά το VWgroup. (συνήθως κινητήρες-σασμάν κτλ). Καλύπτουμε όλη την επικαιρότητα, γνώμες, κριτικές, παρουσιάσεις, νέα μοντέλα test drive, motorsport και πολλά άλλα που μόνο και μόνο αν ψάξετε στο site μας θα δείτε τι έχουμε κάνει 4 συν απτά έτη...

Πάντα και πριν από κάθε άρθρο θέλουμε να έχουμε όλες τις απόψεις και όλες τις γνώμες, να έχουμε κάνει την "έρευνα" μας και μετά να συντάξουμε το άρθρο μας. Δικαίωμα του καθένα είναι να απαντάει ή όχι στις ερωτήσεις αλίμονο δημοκρατία έχουμε, και είναι απόλυτα σεβαστό. Όχι όμως να μας παραπέμπει στο πουθενά, σε ανύπαρκτες ενώσεις*, και σε άλλες δημοσιογραφικές πηγές. Όταν κάνουμε "έρευνα" με συγκεκριμένα ερωτήματα δεν κάνουμε αναδημοσίευση και εάν κάνουμε αναφέρουμε πάντα την πηγή. Αυτοί είναι απλοί δημοσιογραφικοί κανόνες.

Το site μας είναι επίσημο, δηλωμένο, και οι συντάκτες μας όλοι έχουν δημοσιογραφική ταυτότητα και είναι εγγεγραμμένοι σε ενώσεις συντακτών (σε υπαρκτές όχι ανύπαρκτες*) και από το site αυτό δεν έχουμε οικονομικές απολαβές αλλά είναι το χόμπι μας.  Όμως εδώ δεν θέλουμε να τηρούμε τα δημοσιογραφικά στερεότυπα και να μιλάμε με ξύλινη γλώσσα. Εμείς εδώ θέλουμε να μιλάμε ως ιδιοκτήτες, πελάτες, μελλοντικοί πελάτες των οχημάτων skoda και όχι μόνο. Θέλουμε και έχουμε καταφέρει να είναι η γωνιά του κάθε skodακια που θέλει να ενημερωθεί να ρωτήσει, να μάθει, χωρίς λογοκρισία αλλά πάντα στα πλαίσια του ευγενούς και κόσμιου διαλόγου, αυτό πράττουμε άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια και γι αυτό το site μας έχει την απήχηση που έχει στον κόσμο του VW group.

Επίσης κάτι άλλο που μας αρέσει ως Club είναι η πρωτοτυπία. και φυσικά μιλάμε για τα event που κάνουμε αλλά και για το site μας, που όμοιο του δεν υπάρχει στην Ευρώπη.
Θυμηθείτε...η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...

*Ένωση συντακτών ειδικού τύπου δεν υπάρχει στην Ελλάδα...

Skodaclub.com.gr
Skoda Club Peloponnhsou
official fan club
Member of Internet Journalists Union

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

EVENT: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018 skodaclub.com.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Followers

testing Skoda Karoq