26 Ιανουαρίου, 2016

NAΤΟ 7ΘΕΣΙΟ SKODA KODIAK/SNOWMAN

Η Skoda δημοσίευσε στην σελίδα της στο Facebook μία teaser φωτογραφία, η οποία προλογίζει ένα νέο μοντέλο που θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση αρχές Μαρτίου, στο σαλόνι της Γενεύης.
Και φυσικά αναφερόμαστε σε ένα επταθέσιο SUV που μάλλον θα φέρει την ονομασία «Kodiak». Το μεγαλύτερο SUV της Skoda θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB και θα έχει αρκετά νέα στοιχεία με το 2ης γενιάς
Volkswagen Tiguan. Το Kodiak (αν τελικά επικρατήσει αυτή η ονομασία...κρατάμε ακόμα επιφυλάξεις) θα φτάνει τα περίπου 4,75 μέτρα και θα διατίθεται από το καλοκαίρι και σε πενταθέσια έκδοση, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει νέα πλατφόρμα διασύνδεσης με smartphone και αρκετά κοινά στοιχεία με το νέο Superb.
Από αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, μπροστά θα θυμίζει πολύ το Range Rover, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα, στο πως θα είναι το εσωτερικό του, και τι στοιχεία θα πάρει από τα υπόλοιπα μοντέλα της Skoda.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει όλους τους νέας γενιάς τετρακύλινδρους βενζίνης και ντίζελ που συναντάμε και στο VW Tiguan, ενώ οι στάνταρ εκδόσεις θα είναι προσθιοκίνητες. Το Kodiak θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Skoda στην Τσεχία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην μάρκα ετοιμάζουν και μία SUV κουπέ εκδοχή που θα λανσαριστεί το 2017, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi