14 Οκτωβρίου, 2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ by MOTORSPORT


Σαν κεραυνός ήρθε η είδηση ότι ο Λάμπρος Αθανασούλας και ο Νίκος Ζακχαίος θα τρέξουν στο Seajets Acropolis με την νέα αγωνιστική fabia R5 με την υποστήριξη της Lascaris foundation. Φυσικά μια τέτοια ευκαιρία δεν έπρεπε να πάει χαμένη για εμάς εδώ στο skodaclub.com.gr. Έτσι λοιπόν με την
μεσολάβηση της εργοστασιακής Skoda Motorsport στην εταιρία που ανήκει το R5, Μotorsport Italia, ήρθε η έγκριση για την φωτογράφιση. Ευχαριστούμε θερμά την Motorsport Italia και την Skoda Motorsport !!!

Κατόπιν συνεννοήσεως με το ελληνικό πλήρωμα, ορίσαμε την μέρα και την ώρα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά το ελληνικό πλήρωμα, γιατί δεν μας χάλασε χατήρι, παρόλο το άγχος της προετοιμασίας, της πίεσης χρόνου και του αγώνα αφιέρωσαν χρόνο για τα μέλη μας, να τους γνωρίσουμε από κοντά, να κουβεντιάσουμε, να τους ευχηθούμε πριν την έναρξη του αγώνα και φυσικά να βγάλουμε όλοι μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες με το ελληνικό πλήρωμα και το νέο Fabia R5.

Μετά την λήξη του Seajets Rally Acropolis και την κατάκτηση της 3ης θέσης, ενημερωθήκαμε πως τα χρήματα που κέρδισαν 5.000 ευρώ θα τα δώσουν στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Λουτρακίου, Περα χώρας που φιλοξενεί τον αγώνα τα τελευταία 6 χρόνια.



Τι άλλο να πούμε γι αυτό το υπέροχο πλήρωμα ?





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi