08 Σεπτεμβρίου, 2015

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ - H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ SKODA AUTO a.s. & ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ VW GROUP


Σε προηγούμενο άρθρο μας γράψαμε για τα νέα μοντέλα τα οποία πλέον έχουν την ελληνική γλώσσα. Εύλογα αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε τι γίνεται με τα προηγούμενα μοντέλα τα οποία δεν είχαν την ελληνική γλώσσα στο μενού. Θέσαμε το ερώτημα αν θα περαστεί η ελληνική γλώσσα και στα
προηγούμενα μοντέλα, που έχουν στο μενού τους επιλογή γλώσσας. Είναι αυτονόητο πως όλα τα μοντέλα δεν έχουν αυτήν την επιλογή. Προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα, και κάναμε το ερώτημα για να δούμε τι ισχύει και στις υπόλοιπες μάρκες του VW group.
Εμείς ως skoda club θέσαμε το ερώτημα στην ελληνική αντιπροσωπεία ( ΒΙΑΜΑΡ) στις 28 Ιουλίου και στις 24 Αυγούστου. Απάντηση δεν πήραμε, και δεν έχουμε πάρει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον (8/9/2015).  Έτσι λοιπόν στείλαμε το ερώτημα μας στο εργοστάσιο, αν θα περαστεί η ελληνική γλώσσα στα προηγούμενα μοντέλα Skoda. Σας παραθέτουμε την απάντηση:

<<<........ you are asking about information if there is/will be possible to insert the Greek language into vehicles language menu retrospectively, for older SKODA models.

First of all thank you for your interest for SKODA brand and vehicles of our production. Please convey our greetings to members of your SKODA club.

Regarding your request, we have checked the situation with both our service and development departments. Unfortunately, they confirmed that such an arrangement is not possible in older models of SKODA production.

We are sorry that we cannot provide you with more favourable answer and hope for your understanding.

With kind regards,

___________
_________
SKODA AUTO a.s.
Czech Republic 

Μετάφραση:

<<.... στο οποίο ζητούσατε πληροφορίες ως προς το εάν είναι 'η θα ήταν πιθανό να εισαχθεί αναδρομικά η ελληνική γλώσσα στο μενού γλωσσικής επιλογής των οχημάτων για τα παλαιότερα μοντέλα της skoda. 

Πρώτον, σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την μάρκα της skoda και για τα οχήματα της δικής μας παραγωγής.
Σας παρακαλούμε να μεταφέρετε τους χαιρετισμούς μας στα μέλη του skoda club. 

Όσον αφορά το αίτημα σας,έχουμε ελέγξει την παρούσα κατάσταση μαζί με το τμήμα εξυπηρέτησης και το τμήμα ανάπτυξης.

Δυστυχώς, μας επιβεβαίωσαν πως μια τέτοια διευθέτηση δεν είναι δυνατή στα παλαιότερα μοντέλα της παραγωγής skoda.

Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να σας παρέχουμε μια πιο ευνοϊκή απάντηση και ελπίζουμε στην κατανόηση σας. 

Με ευγενικούς χαιρετισμούς,

_________
__________
SKODA AUTO a.s.
Τσεχική Δημοκρατία  

Ωστόσο το ίδιο ερώτημα το θέσαμε και στην κεντρική αντιπροσωπεία της VW ( kosmocar) αλλά και στην Seat (Tεχνοκαρ) για να δούμε τι γίνεται με τα υπόλοιπα οχήματα του  VW group. 

H VW μας είπε πως τα οχήματα που παράγονται τώρα έχουν, και υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα. Για τα παλαιότερα μοντέλα δεν έχουν κάτι νεότερο αυτή την στιγμή.
Η Seat μας απάντησε πως τα αυτοκίνητα SEAT τα οποία εξοπλίζονται με το σύστημα αφής MIB2 από την εβδομάδα παραγωγής 22/2015, υποστηρίζουν την Ελληνική σε κείμενο και μενού. Για τα παλαιότερα συστήματα, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα αναβάθμισης αυτή τη στιγμή.
Οφείλουμε να ευχαριστούμε και τις δύο αντιπροσωπείες για την άμεση και γρήγορη απάντηση στο ερώτημα μας.

H πληροφορία που είχαμε εμείς είναι πως οι νέα fabia & octavia Α7 που παράγονται από τον Ιούνιο 2015 και μετά έχουν την ελληνική γλώσσα. Ωστόσο παραμένει το ερώτημα...η νέα fabia & octavia A7 που δεν έχουν την ελληνική γλώσσα, είναι τόσο δύσκολο να περαστεί ?  Οκ για Fabia II & Octavia 5 FL & rapid το ξεχναμε...




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi