31 Ιουλίου, 2015

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ SKODA !!!


Όχι δεν είναι πρωταπριλιά, όχι δεν διαβάσατε λάθος. Η ελληνική γλώσσα υπάρχει πλέον στην νέα fabia, στο μενού με τις γλώσσες υπάρχει πλέον και η ελληνική ! Είναι γεγονός πως αυτό μας ξάφνιασε ευχάριστα !!! Το θέμα το είχαμε θίξει στο site μας,
σε διάφορα άρθρα δοκιμών ( διαβάστε εδώ ). Γνωστό ήταν επίσης πως τα οχήματα seat υποστήριζαν την ελληνική γλώσσα και πρόσφατα μάθαμε πως και τα vw έχουν την ελληνική γλώσσα και θα περαστεί και σε κάποια προηγούμενα μοντέλα που δεν την είχαν. 
Σίγουρα πολλοί από εμάς, κάτοχοι και ιδιοκτήτες skoda αναρωτιόμαστε αν θα μπορέσουμε να περάσουμε την ελληνική γλώσσα στα οχήματα μας.
To Skoda Club Πελοποννήσου έχει κάνει σχετικό ερώτημα στον εισαγωγέα ( ΒΙΑΜΑΡ ) και αναμένουμε σχετική απάντηση, πια μοντέλα έρχονται με την ελληνική γλώσσα, αν θα μπορεί να περαστεί η ελληνική γλώσσα σε μοντέλα που δεν την είχαν από το εργοστάσιο, και σε πια μοντέλα θα μπορεί να περαστεί η ελληνική γλώσσα. 
Στο σχετικό ερώτημα μας επίσης ρωτάμε αν θα υπάρχει κάποιο κόστος για να περαστεί η γλώσσα ( σε περίπτωση που αυτό μπορεί να γίνει σε προηγούμενα μοντέλα φυσικά). Εν αναμονή της απάντησης λοιπόν...
Τέλος θέλουμε να κάνουμε μία παράκληση, λόγο της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας, θα είναι ευχάριστο αν η εργασία αυτή εκτελεστεί δωρεάν στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της χώρας, στα πλαίσια της καλής θελήσεως αλλά και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πελάτες της SKODA στο όνομα της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. όλα αυτά τα 35 συναπτά έτη, και όπως θα το πράξουν μέχρι την 30η Μαΐου 2017.
Ευχαριστούμε πολύ την SKODA AUTO XANTHI ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !












0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi