29 Απριλίου, 2015

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Με τις πωλήσεις της να ξεπερνούν – για πρώτη φορά το 2014 – το 1 εκατ. μονάδες, η Skoda διανύει την πιο παραγωγική περίοδο της ιστορίας της. Μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσουν αρκετά νέα μοντέλα, γεμίζοντας τις εκθέσεις.


Κυρίαρχη θέση έχει το νέο Superb, η ναυαρχίδα της Skoda. Οι πωλήσεις του μεγάλου οικογενειακού μοντέλου θα αρχίσουν μέσα στον Μάιο, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται πολύ αργότερα, δεδομένου της οικονομικής κρίσης,και αν αναλογιστεί κανείς πως το superb facelift δεν υπάρχει ούτε στις εκθέσεις, και στην Ελλάδα έχουν έρθει ελάχιστα κομμάτια κατόπιν παραγγελίας. Τον Ιούνιο θα λανσαριστεί στην Ευρώπη η έκδοση Monte Carlo της Fabia, διαθέσιμη τόσο σε 5θυρο hatchback όσο και σε station wagon αμάξωμα. Βέβαια στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα η νέα fabia η οποία ελπίζουμε να έρθει μέσα στο καλοκαίρι. Είναι γεγονός πάντως πως στην Ελλάδα υπάρχει καθυστέρηση στα νέα μοντέλα, συνήθως έρχονται με καθυστέρηση 8 - 10 μήνες....(!)  Την ίδια περίοδο θα κυκλοφορήσει και η πιο ισχυρή έκδοση της Octavia RS, με το 2λιτρο turbo να αποδίδει 230 ίππους. Σε συνδυασμό με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, η Octavia RS 230 επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 6,7 sec. Χρόνος που της χαρίζει τον τίτλο της «ταχύτερης Octavia παραγωγής όλων των εποχών».

Όλα τα μοντέλα της Skoda θα εφοδιάζονται πλέον με κινητήρες βενζίνης και diesel Euro 6 όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας. Παράλληλα η Skoda αναβαθμίζει τα Rapid/Rapid Spaceback και Yeti με επιπλέον εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης. Είναι πάγια τακτική του vw group μετά την πρώτη 2ετία να κάνει μία μικρή αναβάθμιση στα υπάρχοντα μοντέλα, που αυτή συνδυάζεται με κάποια νέα χρώματα, κάποιες μικρές πινελιές εσωτερικά και εξωτερικά, αλλά στην προκειμένη περίπτωση η αναβάθμιση θα γίνει στα ηλεκτρονικά που αφορούν θέματα ασφάλειας, και στα multimedia, τα οποία θα αναβαθμιστούν (amudsen) και όχι μόνο...  Άγνωστο παραμένει αν θα μπει και η Ελληνική γλώσσα στο μενού των skoda που έρχονται με προδιαγραφές για την Ελλάδα. Αυτό είναι "παράπονο" αρκετών κατόχων οχημάτων skoda...υπάρχουν όλες οι ευρωπαϊκές γλώσσες και όχι μόνο, αλλά ελληνική γλώσσα πουθενά...(!!!)
 Τέλος να αναφέρουμε πως από τα τέλη του 2016 αναμένεται να παρουσιαστούν τρία SUV από την Skoda όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi