11 Μαρτίου, 2015

ΤΟ ΝΕΟ 7-ΘΕΣΙΟ SUV ΤΗΣ SKODA


Το 7-θέσιο SUV θα παρουσιαστεί το επόμενο έτος. Βασισμένο πάνω στην MQB πλατφόρμα με μεταξόνιο 2,8 μέτρων και μήκος πέντε μέτρων. Εκτός από την κίνηση στους εμπρός τροχούς είναι θα είναι διαθέσιμο σε 4x4, και Haldex 5ης γενιάς ο οποίος ευνοεί τον μπροστινό άξονα και πίσω επεμβαίνει όταν πραγματικά χρειάζεται.
Πολύ πιθανόν ωστόσο, η Skoda μέσα σε ένα "πακέτο off-road" θα προσφέρει και μπλοκέ διαφορικό.
Πολλοί νομίζουν ότι βλέπουν ένα ΥΕΤΙ αλλά το όχημα είναι πολύ καμουφλαρισμένο, και στην πραγματικότητα είναι ένα 7 θέσιο SUV. Χαρακτηριστικά είναι τα φουσκώματα στα εμπρός και πίσω φτερά, άλλωστε βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των δοκιμών, και είναι σίγουρο πως η Skoda δεν θέλει να μαθευτεί το τελικό αποτέλεσμα και ο τελικός σχεδιασμός του, και μην ξεχνάμε πως είναι ήδη σε εξέλιξη και οι καμουφλαρισμένες δοκιμές του νέου roomster, που θα έχει στοιχεία της νέας Fabia.
Το ερώτημα είναι το όνομα του μοντέλου...  Polar ? Tο αυτοκίνητο στις φωτογραφίες λέγεται ότι έχει παρατσούκλι Amundsen. Ακόμη και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι η τελική ονομασία, αλλά είναι σαφές ότι η Skoda οδεύει σε περιοχές με χιόνι και πάγο.Έτσι λοιπόν το ΥΕΤΙ θα αποκτήσει αδελφό.
Οι κινητήρες του θα είναι οι ίδιοι με αυτούς της νέας Superb. Η βάση θα είναι ο TSI 110 kW / 150 και ο  διλίτρος υπερτροφοδοτούμενος  162 kW / 220 hp. Όσον αφορά τους TDI το χαρτοφυλακίο θα τελειώσει με 140 kW / 190 hp, ή το SUV θα πάει στα ίδια ύψη, όπως το Volkswagen Passat ?





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi