05 Ιανουαρίου, 2015

ATHENS OFFICIAL EVENT 2015 & KOΠΗ ΠΙΤΑΣ


Καλωσορίζουμε το 2015 με ένα ξεχωριστό Event την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στην Αθήνα, στην Μαρίνα Αλίμου στην καφετέρια Skipper's. Κόβουμε την πίτα μας για το νέο έτος και φυσικά οι εκπλήξεις δεν θα λείπουν...Μαζί μας θα έχουμε το skoda rapid spaceback tdi dsg για ένα σύντομο test drive και την ελληνική αγωνιστική Octavia του κυρίου Θεοδωρακάκη.
Τα δώρα είναι πολλά και πλούσια, και ελπίζουμε να αρέσουν σε όσους παραβρεθούν. Εκτός των άλλων ο τυχερός που θα κερδίσει το φλουρί κερδίζει ένα ρολόι της Skoda, 5 τυχεροί ύστερα από κλήρωση θα κερδίσουν δωροεπιταγές σε καύσιμα, 5 τυχεροί θα συνοδηγήσουν την αγωνιστική Octavia, επίσης θα υπάρχουν δώρα για ΚΤΕΟ και δώρα οικιακής χρήσης. Η βασιλόπιτα είναι προσφορά του "ΜΙΛΦΕΙΓ" ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ CATERING ΟΔΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ 1 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσφέρουν τα δώρα και ελπίζουμε και αυτή την φορά οι λάτρεις των skoda και τα μέλη μας να περάσουμε μία όμορφη και ξεχωριστή Κυριακή, και το 2015 να είναι ακόμα πιο δυναμικό !!!



πληροφορίες για το event
email: skodaclubpeloponnhsou@yahoo.gr
facebook: https://www.facebook.com/events/1462895077264513/?source=1








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi