11 Δεκεμβρίου, 2014

ΕΤΟΙΜΗ Η ΝΕΑ SUPERB


Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει: Η εντελώς ανασχεδιασμένη ναυαρχίδα της ŠKODA ολοκλήρωσε πρόσφατα την τελική σειρά δοκιμών στη Νότια Ευρώπη, μεταξύ των άλλων περιοχών.
Το νέο Skoda Superb είναι το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα των μοντέλων της Skoda. Με τη νέα φιλοσοφία σχεδιασμού, μεγαλύτεροι χώροι, πρωτοποριακή τεχνολογία, δυναμική συμπεριφορά και  ποιότητα κατασκευής, που μέχρι τώρα άνηκαν σε άλλη κατηγορία, πλην της μεσαίας. 

Η νέα τρίτη γενιά Superb προσφέρει την υψηλότερη λειτουργικότητα με ένα βελτιωμένο πακέτο. Κατασκευασμένο με την τεχνολογία MQB του ομίλου VW, η Skoda Superb φέρνει ιδιότητες από ανώτερες κατηγορίες οχημάτων στην αυτοκινητοβιομηχανία της μεσαίας κατηγορίας. Το αυτοκίνητο προσφέρει τις καλύτερες τιμές όσον αφορά την άνεση,την  ψυχαγωγία, την τεχνολογία,την ασφάλεια,  την φιλικότητα προς το περιβάλλον, την κατανάλωση και τις επιδόσεις.

"Η νέα Skoda Superb είναι η καλύτερη της ŠKODA από ποτέ. Αυτή η τελευταία γενιά της ναυαρχίδας μας θα απευθυνθεί σε νέες ομάδες πελατών.Οι ιδιότητες του Superb τονίζουν τις αξίες της μάρκας και δείχνουν το μέλλον της ŠKODA, "λέει ο CEO της ŠKODA Prof. Dr. hc Winfried Vahland.

Το νέο Skoda Superb θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα του στα μέσα Φεβρουαρίου 2015, στην Πράγα. Θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το λανσάρισμα στην αγορά έχει προγραμματιστεί για τα μέσα του 2015. Η Skoda έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 700.000 πρώτης και δεύτερης γενιάς Skoda Superb σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi