15 Οκτωβρίου, 2014

Η ΝΕΑ FABIA ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ

Παρουσίαστηκε η νέα Fabia στο Παρίσι. Βασίζεται κατά το ήμισυ στην MQB πλατφόρμα και θα είναι διαθέσιμη με 2 βενζινοκινητήρες και 2 πετρελαιοκινητήρες. Η βάση της γκάμας θα είναι ο τρικύλινδρος 1000άρης MPI κινητήρας με 60 hp, ενώ θα υπάρχει και τετρακύλινδρος 1200άρης TSI
απόδοσης έως 110 ίππους. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα βγαίνει με το νέο τρικύλινδρο 1.400άρι common-rail κινητήρα, με αλουμινένιο μπλοκ απόδοσης 75 και 105 ίππων, ενώ προς το τέλος του 2015 θα βγεί η GreenLine έκδοση του κινητήρα των 75 ίππων, η οποία θα διαθέτει σύστημα start/stop, σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας, ελαστικά χαμηλής τριβής και κάποιες αεροδυναμικές τροποποιήσεις που θα επιτρέπουν στη νέα Fabia να καταναλώνει μόλις 3,1 λίτρα/100 χλμ, με εκπομπές ρύπων στα 82 γρ/χλμ.
 Στο εσωτερικό της συναντάμε τριάκτινο τιμόνι, τραπεζοειδής αεραγωγούς, μεταλλικά διακοσμητικά και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας (multimedia) με οθόνη αφής και τεχνολογία MirrorLink που επιτρέπει στον οδηγό να έχει πρόσβαση στο smartphone του και να το χρησιμοποιεί μέσω της οθόνης αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ο διαθέσιμος χώρος στη καμπίνα έχει μεγαλώσει κατά 8 mm, φτάνοντας στα 1.674mm, ενώ αυτός του χώρου αποσκευών φτάνει τα 330 λίτρα (+15 λίτρα), ο οποίος μετά την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων να φτάνει τα 1.150 λίτρα.
 Εκτός από 15 διαφορετικά χρώματα και τα 3 επίπεδα εξοπλισμού, ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει διαφορετικό χρώμα για την οροφή, τις ζάντες και τους καθρέπτες. Η παραγωγή της έχει ήδη ξεκινήσει από τις 28 του Αυγούστου και οι τις πωλήσεις της να αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2015.































(πηγή skoda media portal, autoblog.gr)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi