23 Μαΐου, 2014

Η Skoda στο Wörthersee 2014

Yeti Xtreme & Citijet

Η Skoda θα παρουσιάσει στις 28 με 31 του Μάη κατά τη διάρκεια του 33ου GTI Fan Meet στο Wörthersee το Citijet και το YETI XTREME.
Το Citijet είναι δημιουργία 16 μαθητευόμενων της Τσεχικής φίρμας. Είναι βαμμένο σε μεταλλικό μπλε χρώμα με λευκές λεπτομέρειες, έχοντας λευκές ζάντες 16 ιντσών και λευκές
λεπτομέρειες. Εξοπλίζεται επίσης με μια νέα αεροτομή και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.
Το εσωτερικό του προέρχεται από το Citigo Sport και διαθέτει δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι, μαύρες και κόκκινες επενδύσεις καθισμάτων, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων και λαβή χειροφρένου, κόκκινο και λευκό πίνακα οργάνων, νέα πατάκια,  ηχοσύστημα 300 watt και γαλάζιο LED κρυφό φωτισμό συντονίζεται ανάλογα με την μουσική
Μηχανικά φορά τον τρικύλινδρο 1.000αρη MPI βενζινοκινητήρα απόδοσης 75 ίππων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 13,9 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 170 χλμ/ώρα.

Το Υeti Χtreme θα φοράει έναν 1.8 112 kW κινητήρα TSI και διαθέτει εξατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ( DSG ). Η μέγιστη ροπή των 250 Nm επιτυγχάνεται μεταξύ 1.500 και 4.200 rpm. Επιταχύνει από 0 στα 100 km / h σε 9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα του φτάνει τα 192 χλμ/ώρα . Το Yeti Xtreme διαθέτει τα φρένα της Octavia RS.
Το εντυπωσιακό ματ γκρι Yeti φοράει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με κίτρινη ρήγα και μεγάλα ελαστικά εκτός δρόμου. Διαθέτει φιμέ πλευρικά παράθυρα. Στο μπροστινό μέρος ,θα έχει έναν ισχυρό προφυλακτήρα και μια μεγάλη εισαγωγή αέρα , μαζί με προβολείς LED . Για πιο σπορ χρήση, το ύψος του πλαισίου μπορεί να ρυθμιστεί.
Εντυπωσιακά φτερά και μαρσπιέδες..νίκελ απολήξεις στις εξατμίσεις κλέβουν την παράσταση στο Yeti Xtreme. Στο εσωτερικό καθίσματα Recaro με ενσωματωμένες ζώνες ασφαλείας τεσσάρων σημείων, και το "super sport"  τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων !!!
Το πακέτο Colour & Trim συμπεριλαμβάνει περαιτέρω στοιχεία από ανθρακονήματα υψηλής ποιότητας ,Alcantara με πράσινες αποχρώσεις.... Περισσότερες λεπτομέρειες από αλουμίνιο μπορούμε να δούμε παντού, όπως αλουμινένια πεντάλ και ειδικά μαρσπιέ. Η κεντρική κονσόλα έχει πλήρως επαναπροσδιοριστεί και διαθέτει, έναν κόφτη ζώνης και έναν πυροσβεστήρα. ένα iPad ενσωματωμένο στο ταμπλό , ένα κουτί πρώτων βοηθειών στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. και πολλές άλλες λεπτομέρειες που κάνουν το Yeti Xtreme ξεχωριστό και πολύ σπορ...








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi