18 Ιανουαρίου, 2014

Skoda Fabia 2014 Spy με την μορφή VW Polo 


Σύμφωνα με το Auto Express , το νέο Skoda Fabia το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2014 έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές με εμφάνιση παρόμοια με εκείνη ενός Volkswagen Polo . Οι φωτογραφίες από το Auto Express
δίνουν μια σαφή ιδέα της αναμενόμενης Fabia . Όταν τo νέo Fabia εντοπίστηκε στις αρχικές δοκιμές , όλοι πίστευαν πως πρόκειται για το νέο Volkswagen Polo, δεδομένου του σχεδιασμού αλλά και του συνολικού styling που είχε ομοιότητες με το υπάρχον Polo. Είναι μία νέα τακτική της Skoda μιας και κάτι παρόμοιο είχε κάνει με το νέο ΥΕΤΙ το οποίο στις δοκιμές ήταν ίδιο με το Suzuki Vitara.

Λίγο αργότερα , σύμφωνα με τις εκθέσεις που προβλέπονται, το Auto Express επιβεβαιώθηκε ότι οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν δεν ήταν του νέου Polo, αλλά του νέου Skoda Fabia 2014, δεδομένου ότι εκεί που είναι οι αισθητήρες ταχύτητας στους τροχούς του οχήματος τα τάσια είχαν το σήμα της Skoda ( είναι παρόμοια τάσια με του Skoda Rapid), αλλά και στο μπλε πλαίσιο της πινακίδας, γράφει χώρα CZ.
Tο νέο Skoda Fabia αναμένεται να εμφανιστεί με μεγάλη μπροστινή γρίλια, γωνιακούς προβολείς , λαμπτήρες LED, διαφορετικού χρώματος οροφή, άλλους προβολής ομίχλης . Εκτός από αυτό αλλαγές αναμένονται στο εσωτερικό, και στους χώρους για τα πόδια στο πίσω μέρος . Δεν υπάρχουν και πολλά για τις μηχανικές αλλαγές είναι προς το παρόν γνωστές .




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi