10 Νοεμβρίου, 2013

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ SKODA-ATHENS MOTOR SHOW

RAPID SPACEBACK...ΤΟ "Α3 ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ" ??? Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ SKODA


Την Παρασκευή 8/11/2013 επισκεφθήκαμε  την ¨Εκθεση "ATHENS MOTOR SHOW" στο δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού στην αίθουσα Ξιφασκίας. Ας ξεκινήσουμε να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας...

Πολύ καλή επιλογή του χώρου για την Έκθεση. Έχει απέραντο και δωρεάν πάρκινγκ σε φυλασσόμενο χώρο, εύκολη πρόσβαση. Η είσοδος είναι 5 ευρώ και πιστέψτε μας δεν είναι ακριβά, είναι προσιτή τιμή και αξίζει. Στην έκθεση έχει πολλά περίπτερα εκτός από αυτά των αντιπροσωπειών, όπως για παράδειγμα της ΕΛΠΑ, διάφορα ΚΤΕΟ και πολλά προϊόντα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το περίπτερο της DUCATI που μας τράβηξε την προσοχή όχι μόνο για τις καλλίγραμμες μηχανές αλλά και για τα καλλίγραμμα μοντέλα !!!...  Οστώσο απώντες από την Έκθεση είναι κάποιες αντιπροσωπείες όπως η HONDA, TOYOTA,MERCEDES και άλλες. Εντύπωση μας έκαναν τα καλά στημένα περίπτερα του VW group, με πλήρη την γκάμα των μοντέλων. Ιδιαίτερα το περίπτερο της Skoda ίσως χωρίς υπερβολή να είναι και το πιο ωραίο και λαμπερό, λόγο της πρώτης παρουσίασης του rapid spaceback αλλά και των χρωμάτων. Πωλητές και άνθρωποι της Βιαμαρ από το τμήμα πωλήσεων είναι εκεί για να ενημερώνουν τον κόσμο για κάθε απορία ! Εξίσου μεγάλα περίπτερα είδαμε στην AUDI, την VW, την FORD, την VOLVO, την BMW.
Επί του θέματος τώρα...

SKODA RAPID SPACEBACK...πριν κάποιες δεκαετίες το skoda coupe το έλεγαν η porsce του φτωχού. Το rapid spaceback ήρθε για να ανταγωνιστεί το A3...Απλό σχήμα, άνετοι εσωτερικοί χώροι, καλοί χώροι αποσκευών, εξοπλισμένο με όλα τα καλούδια του VW group...οι κινητήρες θα είναι οι γνωστοί του group, ηχοσύνολα και ηλεκτρικές ευκολίες θα είναι οι ήδη δοκιμασμένες και αξιόπιστες της skoda, όμως το spaceback έχει μία πιο sportive πινελιά. Τριάκτινο τιμόνι, ημιμπάκετ καθίσματα, πεντάλ αλουμινίου. Κιβώτια θα είναι τα ήδη γνωστά του group και στόχος είναι η είσοδος της skoda σε μία κατηγορία που δεν είχε ξαναμπεί. Πιο ελαφρύ από το rapid, λιγότερη κατανάλωση, και ίσως δούμε και πιο σπορ πακέτα να κοσμούν το rapid spaceback. Θα υπάρχει η δυνατότητα και της υάλινης πανοραμικής οροφής. Από το λίγο που κάτσαμε στο σαλόνι του διαπιστώσαμε άνετο εσωτερικό, χώρους για τους πίσω επιβάτες, πολύ καλή θέση οδήγησης, καλή πλευρική στίριξη από τα ημιμπάκετ καθίσματα, τιμόνι ρυθμιζόμενο με χειριστήρια για το ηχοσύστημα στο τιμόνι, την γνωστή maxi dot οθόνη, και τελικά φαίνεται πως το άσπρο χρώμα με μαύρη οροφή θα κάνει θραύση σε όλα τα μοντέλα της Skoda ! η εισαγωγή του αυτοκινήτου στην Ελλάδα θα αρχίσει στα τέλη Δεκεμβρίου και η τιμή θα ξεκινά από τις 12.000 ευρώ.

SKODA SUPERB...ΤΟ FACELIFT ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
Ομόρφηνε η superb με νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, νέες ζάντες, αλλαγές στο εσωτερικό, νέα καθίσματα, και τιμή άκρως δελεαστική, που σε κάνει να σκεφτείς...octavia η superb? κινητήρες και κιβώτια τα ίδια με το υπόλοιπο group, ανανεωμένη και πολύ πιο όμορφη !!! σε άσπρο χρώμα προσδίδει κύρος.
OCTAVIA
Το κεντρικό μοντέλο της Skoda τραβάει τα βλέμματα. Την είχαμε παρουσιάσει και οδηγήσει τον Ιούλιο στην Αρχαία Επίδαυρο, και μιλάμε για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά και της σχεδιαστικής αλλαγής της Skoda. Ειδικά με TDI κινητήρες είναι οικονομική, αξιόπιστη με μεγάλους χώρους επιβατών και αποσκευών.
FABIA
Ανανεώθηκε διακριτικά και το Fabia. Το καινούργιο τιμόνι της Skoda μπήκε και στην Fabia, μαύρες ζάντες αλουμινίου, άσπρο με μαύρη οροφή και μαύρους καθρέφτες, νέες ταπετσαρίες, πάρα πολύ όμορφο...θα σας πούμε πως ακριβώς απέναντι ήταν το VW polo και κάναμε ένα συγκριτικό...μακράν πιο όμορφο και καλύτερης ποιότητας εσωτερικό το fabia. Το polo θα λέγαμε είναι πιο φτωχό και υπερτιμημένο. Κάντε και μόνοι σας την σύγκριση αν σας δοθεί η ευκαιρία. Αξίζει τον κόπο.

ROOMSTER SCOUT
Εκσυγχρονίστηκε και το roomster...το οποίο δεν πάει τόσο καλά σε πωλήσεις...ίσως γιατί απευθύνεται σε συγκεκριμένη γκάμα πελατών. Με νέο τιμόνι, νέες ταπετσαρίες,στην έκδοση scout  και σε άσπρο χρώμα είναι άκρως ελκυστικό.






CITIGO

To αγαπημένο μας μικρό που έχει κερδίσει την συμπάθεια όλων στο Skoda club Πελοποννήσου με την οικονομία του. Το οδηγήσαμε στο Ξυλόκαστρο το καλοκαίρι και μας άφησε άναυδους. Και το citigo ανανεώθηκε με το νέο τιμόνι, και κάποιες μικρές διακριτικές πινελιές.

YETI
Eν αναμονή του νέου Yeti Facelift...Στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα το νέο YETI και στην έκθεση είδαμε το παλιό πλέον Yeti το οποίο είχαμε οδηγήσει στο παρελθόν, μόνο που τώρα εφοδιάζεται και με πετρελαιοκινητήρες. Εν αναμονή του νέου λοιπόν.



RAPID
Το γνωστό πλέον rapid που κάνει θραύση με TDI  κινητήρες, το είδαμε σε λευκό με μαύρη οροφή. Υπέροχο...


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi