22 Νοεμβρίου, 2013

ATHENS OFFICIAL EVENT ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Πολλά μέλη μας μας το ζήταγαν καιρό τώρα να κάνουμε μία συνάντηση στην Αθήνα. Έτσι λοιπόν  σκεφτήκαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα να διοργανώσουμε ένα Event και να πάρουμε και λίγο γεύση Χριστουγέννων. Ο φόβος μας ήταν οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν εκείνη την
ημέρα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα έχει κρύο, βροχή κτλ. Έτσι λοιπόν ζητήσαμε από την Skoda Interauto να μας παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις της στην Λεωφόρο Λαυρίου 47 όπου είναι το μεγάλο συνεργείο και η έκθεση για να είμαστε σε στεγασμένο χώρο. Παράλληλα σκεφτήκαμε ότι θα είναι μία ευκαιρία να κάνουμε ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε σε ανοιχτό χώρο ! Η διεύθυνση της Skoda Interauto δεν μας χάλασε το χατήρι και έτσι λοιπόν τολμάμε να πούμε πως διοργανώνουμε την γιορτή της Skoda !!!
Τα δρώμενα !!!


  • Πρώτη πανελλαδική παρουσίαση και test drive το ολοκαίνουργιο skoda rapid spaceback !!! Θα είμαστε οι πρώτοι που θα το οδηγήσουμε και θα το γνωρίσουμε από κοντά.
  • Την ημέρα του Event θα γίνει δωρεάν - εντελώς δωρεάν τεχνικός έλεγχος των οχημάτων από το τεχνικό τμήμα της Skoda Interauto- έλεγχος τεχνικός-ηλεκτρολογικός-διαγνωστικός-καμπάνιες- αναβαθμίσεις και ότι θέλετε να ρωτήσετε τους τεχνικούς για κάθε απορία σας !!!
  •  Θα γίνει test drive σε όλα τα νέα μοντέλα της Skoda. Οctavia-rapid-citigo-Yeti-rapid spaceback. Θα οδηγήσετε όποιο θέλετε !!!
  • Στον χώρο θα υπάρχει Άγιος Βασίλης για τους μικρούς μας φίλους και θα γίνουν κληρώσεις με διάφορα δωράκια για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους !!! 
  • Μετά το Event όσοι επιθυμούν, βάση των καιρικών συνθηκών εκείνης της ημέρας θα πάμε στο Mall ( of athens αν βρέχει ή έχει κρύο) ή αν ο καιρός το επιτρέπει στο allou fan park ή στο "εκπτωτικό χωριό" για καφέ,φαγητό,βόλτα.
Πιστεύουμε πως θα είναι μία ξεχωριστή μέρα διότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε όλα όσα δεν μπορούσαμε να κάνουμε σε ανοιχτό χώρο, να περάσουμε καλά και να ανταλλάξουμε ευχές λίγο πριν τα Χριστούγεννα ! Σας περιμένουμε όλους σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi