03 Αυγούστου, 2013

ΑΝΑΚΛΗΣΗ DSG ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ


Μετά την ανάκληση 384.000 οχημάτων του VW group στην Κίνα και 6.181 στην Σιγκαπούρη τώρα σειρά πήρε η Αυστραλία...26.000 αυτοκίνητα του Volkswagen group θα κληθούν για επισκευή όπως ακανοινώθηκε.
Μια παρτίδα με 1746 Skoda, παραγωγής 2009-2011 με κιβώτιο
ταχυτήτων DSG, και 6200 Audi A1 και A3 παραγωγής (Ιούλης 2008 - Ιούλης 2011). Τα μοντέλα που επηρεάζονται είναι το Octavia και Superb.
Επίσης 2800 πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα που πρόκειται να επιθεωρηθούν για σφάλματα στα μπεκ, κυρίως VW (γνωστό και στην Ευρώπη το πρόβλημα με τα μπεκ)
Η Volkswagen είχε επικριθεί από τον κορυφαίο φορέα των καταναλωτών, στην Αυστραλία, την ACCC, και τον Αυστραλιανό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου για πολύ αργή αντιμετώπιση των προβλημάτων, για να διασκεδαστούν οι ανησυχίες των πελατών σε ένα ευρύ φάσμα μηχανικών βλαβών.
Υπενθυμίζουμε πως και στην Βόρεια Αμερική και την Κίνα υπήρχαν παρόμοια θέματα, η Volkswagen εξέδωσε τελικά μια ανάκληση στην Αυστραλία μετά από ένα δεκαπενθήμερο από πρωτοφανείς πιέσεις από δυσαρεστημένους πελάτες.
Τα οχήματα που εμπλέκονται στην ανάκληση κατασκευάστηκαν μεταξύ Ιουνίου 2008 και Σεπτεμβρίου 2011 και περιλαμβάνουν το hatchback Golf, Jetta sedan της, το hatchback Polo, το Passat sedan και wagon και το Caddy Van. Το αυτόματο κιβώτιο DSG θα πρέπει να επιθεωρηθεί και, εφόσον απαιτείται, θα επισκευαστεί αν είναι στην εν λόγω παρτίδα των οχημάτων.
Η ανάκληση βγήκε ύστερα από χρόνια παραπόνων πελατών που κορυφώθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Το 2011 ένας οδηγός Volkswagen σκοτώθηκε όπως είχε ανακοινωθεί, αν και τα ευρήματα του αυτοκινήτου σε αυτό το περιστατικό δεν θεωρήθηκαν ότι προήλθε από μηχανική βλάβη.
οι καταγγελίες τονίζουν το knock out του κινητήρα ύστερα από υψηλή χρήση του πετρελαίου, καθώς και θέματα αξιοπιστίας του κιβωτίου ταχυτήτων. Αρκετοί πελάτες ανέφεραν ότι για τους κινητήρες τους ή / και κιβώτια ταχυτήτων αντικαταστάθηκαν, ενώ άλλοι παραπονέθηκαν ότι το χρεώθηκαν με το ποσό που κυμαίνεται από 5.000 δολάρια έως $ 10.000 επειδή η εγγύηση είχε λήξει.
Η αλαζονεία της VW δεν έχει όρια, όλος ο πλανήτης παραπονιέται για τα προβλήματα στα DSG κιβώτια και αυτοί ακόμα συνεχίζουν το λάθος. Πιστεύουν πως με μια οδηγία και ημίμετρα οι πελάτες θα μείνουν ευχαριστημένοι..το πλήγμα είναι τεράστιο και με αυτή την τακτική θα γίνει μεγαλύτερο. Στην Ευρώπη άραγε θα γίνει ποτέ ανάκληση ? μάλλον όχι...γιατί η Γερμανία είναι ισχυρή..απλά τα πράγματα. Για άλλη μια φορά φαίνεται πως οι Ιάπωνες είναι πολύ μπροστά και σε θέματα marketing και εξυπηρέτησης πελατών. Τουλάχιστον αυτοί ξέρουν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και να παραδέχονται τα λάθη τους. Πότε θα παραδεχτούν πως το DSG τους βγήκε φόλα ? το λάθος το διορθώνεις, δεν το συνεχίζεις...εμείς ως καταναλωτές συμβουλεύουμε όλους τους φίλους μακρυά από DSG..μηχανικό κιβώτιο είναι το πιο αξιόπιστο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi