28 Μαρτίου, 2013

ΕΠΙΣΗΜΟ-Η Νέα Skoda Octavia RS στο Goodwood Festival of Speed



Η νέα Skoda Octavia RS 2013  θα παρουσιαστεί και θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Goodwood Festival of Speed​​, 11-14 Ιουλίου 2013.
Βασισμένη  στη νέα γενιά Octavia που ήδη έχει ξεκινήσει να διανέμετε σε όλη την Ευρώπη από τις αρχές του 2013, η νέα RS θα είναι μεγαλύτερη και ελαφρύτερη από το προηγούμενο μοντέλο και θα είναι πιο γρήγορη στον
δρόμο.Σύμφωνα με την παράδοση της Skoda, το νέο Octavia RS θα προσφέρει αγωνιστική αίσθηση, υπέροχο σχεδιασμό και έξυπνη τεχνολογία, και θα συνδυάζει το value for money.

"Το Skoda Octavia είναι η καρδιά της μάρκας μας, και το RS είναι το αποκορύφωμα της σειράς μοντέλων μας. Η νέα Octavia RS είναι σύνδεσμος μεταξύ των συμβατικών οχημάτων και των αγωνιστικών οχημάτων της μάρκας μας παραδοσιακά. Αυτό το αυτοκίνητο έχει οικογενειακό χαρακτήρα, και αυτή η Octavia κατατάσσεται στην κορυφή όσον αφορά τον σπορ χαρακτήρα και το αγωνιστικό συναίσθημα που προσφέρει. Είναι το πιο γρήγορο και πιο ισχυρό Octavia μας, και εμείς, φυσικά, θα πρέπει να το παρουσιάσουμε στο αληθινό περιβάλλον του. Το Φεστιβάλ ταχύτητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ενθουσιώδες κοινό και οι επισκέπτες του είναι το ιδανικό σκηνικό για την παγκόσμια πρεμιέρα της Octavia RS ", λέει ο Winfried Vahland, Διευθύνων Σύμβουλος της Skoda Auto.
Στο Goodwood στη νότια Αγγλία, η Octavia RS θα παρουσιαστεί στο κοινό από την Πέμπτη 11η Ιουλ. ως μέρος του «Festival of Speed Moving Motorshow." Η Octavia RS θα είναι το αστέρι του σόου στο περίπτερο της Skoda και θα γίνουν επίσης "αναβάσεις" επίδειξης.

Το φεστιβάλ Goodwood είναι μια εκδήλωση "a summer motorsporting event" στο Goodwood, Τσίτσεστερ, στο West Sussex στην Αγγλία,και γίνετε από το 1993. Είναι το μεγαλύτερο του είδους του σε όλο τον κόσμο και προσελκύει μέχρι 200.000 λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού κάθε χρόνο.
(πηγή Skoda)

Δελτίο τύπου Skoda


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi