06 Δεκεμβρίου, 2012

SKODA FABIA ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΟΡΥΒΟΥ

 

Ένα πολύ γνωστό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι του νέου FABIA (ΤSI) είναι ένας θόρυβος στο ρελαντί. Πολλοί νομίζουν ότι ο θόρυβος αυτός έρχεται από το ταμπλό, πίσω από το...
ντουλαπάκι, στην πλευρά του συνοδηγού, και ακούγεται μόνο στο ρελαντί. Το πρόβλημα είναι γνωστό στις αντιπροσωπείες, μιας και δεκάδες ιδιοκτήτες έχουν παραπονεθεί γι αυτό και το πρόβλημα λύνεται πολύ εύκολα. Ο θόρυβος δεν προέρχεται κάπου πίσω από το ταμπλό αλλά  από τα σωληνάκια της βενζίνης που έρχονται από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και βγαίνουν μπροστά, δίπλα από το δοχείο του παραφλού. Στο ρελαντί συντονίζουν και κάνουν έναν περίεργο θόρυβο. Αυτό παρουσιάστηκε στο fabia II μιας και το εργοστάσιο για λόγους κόστους έκρινε πως δεν χρειάζεται η μόνωση, με αποτέλεσμα από εκεί να γεννιέται αυτός ο θόρυβος.
Όσοι είστε στην εγγύηση με μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία το πρόβλημα λύνεται ανέξοδα, το θέμα είναι με όσους έχουν βγει από την εγγύηση... Όσο περίεργο και αν ακούγεται, μπορείτε να βάλετε μονωτικό αφρολέξ, που βάζουμε στις σωλήνες του καλοριφέρ του σπιτιού μας. Τοποθετείτε εύκολα, ξεκουμπώνοντας  τα δυο σωληνάκια και βάζοντας το μονωτικό 30-40 cm μέσα στο τούνελ, ή αν δεν μπορέσουμε και δεν ξέρουμε να τα ξεκουμπώσουμε, κάνουμε κάθετη τομή στο αφρολέξ και περνάει. Το πρόβλημα λύνεται γρήγορα και εύκολα !!!
 
1η δημοσίευση skoda club Πελοποννήσου 6/12/2012 Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την άδεια του skoda club πελοποννήσου.(πηγή autodata,youtube,skodamediaportal)

1 σχόλιο :

  1. Μπράβο ρε παιδιά και τόσο καιρό σκέφτομαι τι τρίζει και μου σπάει τα νευρα.
    είμαι ευτυχως εντος οπότε θα παω να μου το φτιάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΔ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

EVENT: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018 skodaclub.com.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Followers

testing Skoda Karoq