04 Νοεμβρίου, 2012

Η ΝΕΑ OCTAVIA ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ


Η Skoda κάνει τις τελευταίες δοκιμές της νέας Octavia στη Πορτογαλία και κάλεσε μερικούς ανθρώπους του Τύπου ώστε να γνωρίσουν και να οδηγήσουν πρώτοι τη τρίτη γενιά της Octavia. Ακόμα και τώρα κάποια στοιχεία του αυτοκινήτου είναι...
καμουφλαρισμένα και εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό του, μέχρι την επίσημη παρουσίαση του.
Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον Νοέμβριο με τις πωλήσεις της να ξεκινούν από τις αρχές του 2013 και θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα MQB του VW Group, την ίδια που χρησιμοποιούν ήδη τα Audi A3, Seat Leon και Golf 7.
Σχεδιαστικά βλέπουμε ότι δεν διαφέρει σημαντικά από την δεύτερη γενιά, αλλά έχει πιο έντονο στυλ μπροστά, διαθέτοντας στοιχεία και από το Rapid. Είναι ελαφρύτερη κατά 100 κιλά και ελαφρώς μεγαλύτερη από τη τωρινή γενιά, έτσι ώστε να διαχωρίζεται από το Rapid. Έχεις μήκος 4,66 μέτρα (+8 εκατοστά) , πλάτος 1,81 μέτρα και μεταξόνιο 2,69 μέτρα (+10,8 εκατοστά). Έτσι ο χώρος των επιβατών έχει αυξηθεί ενώ και το πορτμπαγκάζ μεγάλωσε κατά 30 λίτρα, από τα 560 στα 590 λίτρα, ενώ ο χώρος των ποδιών των πίσω επιβατών έχει μεγαλώσει κατά 30 mm. (πηγή AMS)

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi