03 Οκτωβρίου, 2012

SKODA FORUM


To Forum του club μας είναι ένας κλειστός διαδικτυακός χώρος που γράφουμε τα -εγγεγραμμένα- μέλη. Αν θέλετε να εγγραφείτε μόνο και μόνο για να κάνετε ένα τεχνικό ερώτημα, θα σας συνιστούσαμε να απευθύνεται το ερώτημα σας στην κεντρική σελίδα του site μας στην ενότητα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ

Αν είστε μέλος μας και πληρείτε τις προϋποθέσεις (να έχετε παραβρεθεί τουλάχιστον σε 2 συναντήσεις το τρέχον έτος) τότε μπορείτε να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ  Για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας και να έχετε πρόσβαση στείλτε email εδώ ή στείλτε μας μήνυμα στο facebook εδώ

Υπενθυμίζουμε πως η συμμετοχή στο club μας ήταν, είναι και θα είναι εντελώς δωρεάν γιατί είμαστε φανατικοί της Skoda, των ωραίων event και της ανταλλαγής απόψεων γύρω από τα αγαπημένα μας αυτοκίνητα.
Ανενεργοί λογαριασμοί, ή λογαριασμοί που έχουν καιρό να κινηθούν διαγράφονται αυτόματα. Πλήρη πρόσβαση έχουν μόνο τα ενεργά εγγεγραμμένα μέλη.

2 σχόλια :

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ αρχήν σχολιάζετε σε λάθος δημοσίευση. Κατά δεύτερον έχετε αλλάξει όλους τους τύπους λαδιών, καλό θα ήταν να το πάτε συνεργείο, ή αν ο μηχανικός σας δεν ξέρει από που προέρχεται η κατανάλωση λαδιών, αλλάξτε συνεργείο πριν προκληθεί μεγαλύτερη βλάβη στο όχημα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi