22 Ιουνίου, 2012

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΔΕΝΑΣ XΡΟΝΙΣΜΟΥ ΣΕ 1.4 TSI ???


Σύμφωνα με το περιοδικό autobild στο τεύχος του Οκτωβρίου έχουν αναφερθεί 61 αυτοκίνητα με πρόβλημα στην καδένα χρονισμού. Το πρόβλημα εμφανίστηκε σε GOLF, TOURAN & TIGUAN. Ύστερα από αίτηση του περιοδικού στην VW, η επίσημη απάντηση της VW είναι ότι πρόκειται για ...
μεμονωμένες περιπτώσεις, και δεν αφορά κάποιον συγκεκριμένο κινητήρα. Σύμφωνα με το περιοδικό το πρόβλημα παρουσιάζεται κατά την κρύα εκκίνηση, ο κινητήρας κροταλίζει, κάνει διακοπές, δεν δουλεύει σωστά και ανάβει η λυχνία ελέγχου του κινητήρα και μακροπρόθεσμα δημιουργείτε μεγαλύτερη βλάβη στον κινητήρα. Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό το πρόβλημα είναι πιο έντονο σε  VW Touran compact MPV που φτιάχτηκαν μεταξύ 2006 και 2007 (1,4 TSI με 140 ίππους, ο κωδικός BMY) και εμφανίζετε απο τα 40000-70000 χιλιόμετρα. Η ζημία που ανακοινώνετε από τους κατόχους είναι κροτάλισμα μετά από κρύα εκκίνηση ή ένα αναμμένο φως ελέγχου κινητήρα. Τονίζουμε ότι το πρόβλημα και οι αναφορές έχουν γίνει μόνο για VW και δεν έχει γίνει καμία αναφορά μέχρι στιγμής για SKODA.

Όσον αφορά τα SKODA μέχρι στιγμής ΔΕΝ έχει αναφερθεί από κανένα συνεργείο τέτοιο πρόβλημα, στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Έγκυρα σας λέμε ότι ΔΕΝ έχει βγει καμία καμπάνια, ή οδηγία, ή τεχνική ενημέρωση για τους 1.4 TSI με θέμα καδένας. Η μόνη καμπάνια καδένας ( 15D9) αφορά τους 1.2 TSI, με ελάχιστα ελληνικά αυτοκίνητα να είναι σε αυτήν την καμπάνια, και την καμπάνια αλλαγής ρυθμιστή γωνίας εκκεντροφόρου (15D7 ) που αφορά τους 1.8 & ΤSI 2.0   και αυτή η καμπάνια δεν έχει καμία σχέση με καδένα. Το SKODA CLUB PELOPONNISOY σας ενημερώνει έγκυρα και σωστά, αν μάθουμε κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Για τεχνικές λεπτομέρειες και συζήτηση για τεχνικά θέματα στο FORUM μας.

(πηγή autobild.de)

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi