11 Ιουνίου, 2012

SKODA PICK UP 1.3



O  αντικαταστάτης του skoda workman (favorit) είναι το skoda pick up, όπως ο διάδοχος του favorit ήταν το felicia. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα felicia 1.3 «κομμένο στη μέση»,..
με τον γνωστό κινητήρα των 68 ίππων, που είναι ιδιαίτερα οικονομικός σε κατανάλωση. O χώρος επιβατών δεν διαφέρει σε τίποτα από τα επιβατικά, απλώς ο εξοπλισμός είναι αυτός του βασικού μοντέλου, απουσιάζουν στροφόμετρο, ηλεκτικά παράθυρα-κλειδαριές κ.λπ.H ανάρτηση πίσω είναι σαφώς σκληρότερη από το επιβατικό μοντέλο και η οδική συμπεριφορά περισσότερο ακριβής! ενώ έχει αυξηθεί το ωφέλιμο φορτίο που φτάνει τα 535 κιλά. O χώρος φόρτωσης είναι 2,015 τ.μ. και καλύπτεται εύκολα με πλαστικό κάλυμμα καλής ποιότητας. Eπίσης κυκλοφόρησε και σε diesel με τον γνωστό κινητήρα 1.9 tdi του VW group. Αργότερα στα επόμενα χρόνια οι εκδόσεις εμπλουτίστηκαν, μπήκαν ηλεκτρικά παράθυρα, υδραυλικό τιμόνι και air codition. ( πηγή www.4troxoi.gr)

2 σχόλια :

  1. Καλησπέρα σας,
    Έχω ένα skoda octavia (2015) 1600cc...τον Οκτώβριο του 18 μετά από φθορά άλλαξα στην αντιπροσωπεία το πρόσθετο ψυγείου... Όχι το κανονικό αλλά το πρόσθετο (59.000χλμ) στην εγγύηση... Μετά από 5 μήνες στο σέρβις μου βρήκε ο μηχανικός ότι το χρώμα του νερού ήταν από ροδακινοροζαλι που είχε σε μπεζ(χρώμα αφρού καφέ)... Μου είπανε στην αντιπροσωπεία ότι θα πρέπει να κάνουμε καθαρισμό με χημικά-απιονισμενο νερό... Έτσι λέει ο κατασκευαστής... Το κάνω και μετά από ένα 3μηνο γίνεται εκ νέου πάλι το ίδιο... Το έχω 17 μέρες στην αντιπροσωπεία και μου είπανε να αλλάξουμε ψυγείο (egr) και 2 σωλήνες έξτρα. Και επίσης καθαρισμό. Όλα αυτά λόγω υποψίας σκουριάς. Επιφυλασσομαι για το τι θα γίνει... Και δύσπιστος για το αν θα φτιαξει. Έχετε κατά νου κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα έχω ένα Skoda Kodiak ένα μήνα τώρα κ παρατήρησα ότι όταν ανοίγω τα μπροστινά τζάμια κ αφήσω τό κουμπί αυτά κατεβαινουν λίγο ακόμα, είναι φυσιολογικό αυτό ή έχουν κάποιο θέμα?από αντιπροσωπεία Ηρακλείου μου είπαν ότι δεν το έχουν παρατηρήσει ξανά και θα το δούμε στο πρώτο service.
    Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Like us on facebook

instagram

MOTORSPORT NEWS

Facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

FOLLOW US ON TWITTER

About us

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Translate

TEXNIKA

ANABΑΘΜΙΣΕIΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΤΛΣΥΜ

Followers

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ

Fabia Monte carlo 1.5tsi 150ps

ΠΑΡΑΠΟΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Fabia Monte Carlo DSG 150ps 1.5tsi